Batuda contra els independentistes

"A twitter se’n diuen moltes, de bestieses i bajanades, i de debò que no crec que aquesta piulada del jurista i escriptor doni per tanta història com pretenen fer creure la policia i la justicia espanyola"

Cada dia n’hi una de nova. I cada dia és més surealista. L’última ha estat que una unitat informativa de la policia espanyola hagi denunciat el jurista i escriptor Hèctor López Bofill per “una sèrie de tuits” que ha fet expressant estrictament opinions polítiques. I la Fiscalia ja l’ha citat a declarar aquest proper dilluns en qualitat d’investigat.

 

Sorprenen diverses coses d’aquest cas. Però entre les més increïbles es troba el fet que la denúncia no ve d’un particular o d’un col·lectiu, sinó que és la policia espanyola la que es dedica a rastrejar i perseguir opinions polítiques. “Quan siguem independents jo m'en recordaré dels jutges, fiscals i funcionaris diversos que ara contribueixen a extorquir Catalunya”, va dir López Bofill.

 

A twitter se’n diuen moltes, de bestieses i bajanades, i de debò que no crec que aquesta piulada del jurista i escriptor doni per tanta història com pretenen fer creure la policia i la justicia espanyola. Si no fos perquè es tracta d’un atac directe i indignant a la llibertat d’expressió, semblaria més una broma de mal gust que no pas una realitat.

 

Però és real. I López Bofill -un membre de l'acadèmia sense poder polític- també haurà d’anar el proper dilluns a la Ciutat de la Justícia per declarar com a investigat. Continuen les represàlies a la turca d'un estat que persegueix els independentistes fins al seu compte personal de Twitter.
Comentaris
Georgiana
“Quan siguem independents jo m'en recordaré dels jutges, fiscals i funcionaris diversos que ara contribueixen a extorquir Catalunya”. Catalans dempeus, "I am Spartacus" !!!
Pintamonas
Es normal, que s'investigui a aquest senyor. ¿ Que no esta prou clar que la España de Rajoy i el P.P. son una colla de franquistes indecents ? No ens por estranyar, res del que fassin, Contra el franquisme, nomes tenim una solucio, Fer el eferendum i fotra el camp de aquesta miseria, i si no ens el deixen fer, el referndum, DECLARACIO DE INDEPENDENCIA QUE ES EL QUE TINDREM DE FER UN DIA O UN ALTRE. ¡ REPUBLICA CATALANA !
Josep de Palafrugell
Es de vergonya aliena el que esta passant al " pais mes antic de Europa " Es veu que despres de tans anys, de un pais tan antic, no an apres res de democracia, no estan al dia del que es porta a la U.E., es diu D.E.M.O.C.R.A.C.I.A. Els que manan (malament) al pais son residuos de un asesi, que es deia Franco, ( ni mai agueix nascut, el fill de mala mare) Encara estan al secle 18, i no fa pas cara de que evolucinin. REFERENDUM PER MARCHA DE LA MERDA, QUE FAN PUDOR.
Tots tindrem memòria dels prevericadors
El fet que carreguin contra aquest missatge " Quan siguem independents jo m'en recordaré dels jutges, fiscals i funcionaris diversos ...." és per que tots ells estan prevarican. Quan tinguem un Estat pròpi amb Tribunals pròpis podrem, des de Catalunya (i tribunals internacionals també si és el cas) jutjar-los per prevaricació i abús d'autoritat. Ells ho saben i se senten amenaçats quan el jurista Hèctor López Bofill ho fa palés quan diu que s'acordarà d'ells.
Quan no hi hagi independència
De qui s'acordarà Bofill?. De les mares de Puigde, Junki i Mas?.
Al tribunal de la Haia
I quan aquests podrits siguin condemnats potser els posarem al zoo i si són prou graciosos no es moriran de gana (a base de cacauets)
FRANK DUBÉ
El que havia d´haver fet FS ANYS el Parlament català és un manifest DECLARANT CATALUNYA POBLE D´ESCLAUS.

envia el comentari