Susana, una professional del 78

"No ha treballat mai en res que no siguin els càrrecs que li ha proporcionat el PSOE andalús i potser per això es permet el cinisme de dir que considera que la lluita contra la corrupció és una prioritat en el partit dels ERO's fraudulents"

Pèsols ofegats amb botifarra (poca), pollastre de pagès amb bolets (vulgars xampinyons) i patates gratinades (una sola patata, rectangular, de la mida d'una goma d'esborrar) i, de postre, una mousse de iogurt minimalista. El menu del Barcelona Tribuna s'adeia amb la proposta per a Espanya i Catalunya de Susana Díaz: El de sempre i en poca quantitat. Això sí, la presidenta dels andalusos ha vingut a Catalunya disposada a no estalviar-se cap dels hits de la catalanofòbia ambiental. Que són, per ordre, que el procés està pensat per tapar la corrupció dels Pujol; que el nacionalisme excloent [si és català] és populisme i -com a clàssic ineludible- no oblidar mai que els independentistes catalans són nazis: "Quan se substitueix l'elecció per la identitat, no és bo. Mals records en tenim en tota Europa. Res no és innocent"... I que Utrera Molina descansi en pau a Màlaga.

 

Susana Díaz és una professional del 78. No ha treballat mai en res que no siguin els càrrecs que li ha proporcionat el PSOE andalús i potser per això es permet el cinisme de dir que considera que la lluita contra la corrupció és una prioritat en el partit dels ERO's fraudulents. La seva proposta de futur és un govern espanyol com el de Felipe González, de qui n'imita cadència i gestos. Díaz és el règim destil·lat a Sevilla.

 

Un alcalde important del PSC em deia, diumenge a la nit, que Díaz és Benoît Hamon. I, en part, té raó. Però també és cert que la presidenta andalusa no és del tot aliena a Marine Le Pen, amb qui comparteix l'assimilació demagògica entre el poble (andalús/espanyol) i la pròpia persona. El que dèiem, poc i el de sempre.

 
Comentaris
La sultana és un solar
I el saltamartí Miquelet ballant-li l'aigua amb el seu to impostat i dient bajanades que fan venir arcades a qualsevol que conservi un bri de vergonya.
PSOE-ECHANIZ; sempre robant per España-Una
Gusana Diaz, la corrupció oficial i eterna dels parasits i criminals del PSOE-GAL-ERO CHORIZA. i per cert com es que no expliqueu que el marit del Iceta, un tal Echaniz robava com conseller de la Caixa Catalunya o del mafia Naricisto Serra? Iceta, COM ES QUE NO DEMANES L'EMPRESONAMENT DEL TEU MARIT?
Dani
I encara no has dit què vas pagar pel dinar. Segur que et va passar com el Saza a "La escopeta nacional". De tot plegat, el que més em preocupa és la campanya que ja tindríem que estar fent. No dominem els mass media i els que mirem twitter i la premsa digital, la gent informada, en som de fet, pocs.
Si fa o no fa, Díaz és com Puigdemont
Partits diferents, estils diferents, però el mateix fons. Per edat Puigdemont és molt més del 78 que Díaz, any en què ella complia 4 anyets (una nena) i Puigdemont 16 (un noi grandet). Puigdemont sempre s'ha mogut (treball inclòs) en entorns CDC pujolistes; de la trajectòria política no cal ni parlar. Hi ha alguna cosa més "regimen del 78" que el pujolisme?. Crec que no.
Ramon
El pla del sistema per evitar la llibertat de Catalunya era aconseguir fer-nos lluitar "contra el règim del 78". Quina vergonya, Cot.
Ramon
Un post anterior associa "règim del 78" amb "pujolisme". En realitat, el pujolisme no va ser sinó la forma política concreta que va prendre la resistència catalana de sempre a l'assimilació. I aquella forma concreta consistia bàsicament a fer com si la derrota tàctica del 78 no s'hagués produït.
Ramon
Espanya estava aterrida pel nostre consens nacional. Però va aconseguir trencar-lo, tot i que formalment ni PSC ni PSUC van gosar desdir-se'n mai (En Comú Podem és pitjor i tot). Ara es repeteix l'esquema.
Ramon
Espanya va anar a les eleccions del 77 cagadeta de por amb nosaltres. Temia que "Catalunya reproduzca errores del pasado" (Martín Villa). Temien alguna proclama sobiranista. Però aviat van aconseguir aigualir el nacionalisme català de les esquerres sucursalistes i la Constitució va segellar la nostra derrota. El pujolisme va ser actuar com si aquella derrota no s'hagués produït. Com si la Constitució no digués el que deia. L'antipujolista o bé és un enemic de Catalunya o bé és un imbècil.
Narcís ( nosaltres ens n'anem .. aquest tipus i majoria n'aclaparadora d'altres .. ' com posen ser compatriotes nostres ni de ningú?) ( quin nivell.. quin grau .. quina consciència .. quin intel·lecte .. quines qualitats .. quina humanitat . . . quin fàstic, quina vomitada i .. de què treballa?)
Si algú pregunta què n'és ser " miserable .. de barriada .. llanut .. impudorós .. abjecte .. tot plegat, malvat fora mida " , simplement, escolti aquesta bona peça ( verament .. ' paradigma ' del que és espanya!)! PD: n'és obvi de venir a fer vots defora via calumniar Catalunya àdhuc de la mateixa Catalunya via Miquelet i cia.!
Ciutadana farta
Venir a catalunya a recollir vots insultant catalunya i els catalans es de frenopatic, o son tontos o son tontos, diu molt de la calanya d,aquesta gentota
Quant no hi ha respostesa problemes reals
es juga la carta identitaria/ etnica i tothom que no hi estigui d'acord es acusat de xenofob, intolerant, misogenic etc, etc. Crear inestabilitat com a escusa per actuar amb força semblance que es l'objectiu final.
L'esquerra espanyola és tan dogmàtica, corrupta, inepta com la dreta
Alts càrrecs de ben joves, sense haver treballat mai: Leyre Pajín, Bibana Aido, Susana Díaz..Fortunes que no se sap d'on han sortit: tot el clan Felipe Gonzalez i còmplices. Ineptes sense tenir ni estudis mínims: Corbacho, Montilla. Col·locats a dit a Telefònica, gas Natural on només hi van a cobrar (!!?). En fi, poso pocs exemples per qüestió d'espai. Després, si la gent vota dretes (França), resulta que es que "ens hem deixat enredar pels populistes xenòfobs" Capacitat d'autocrítica: zero.

envia el comentari