Tot és possible, però no tot pot estar per fer

"Aquest període d’impàs pot generar sensació d’inactivitat entre els catalans que esperen efectivament votar la segona quinzena de setembre sobre el futur polític del seu país"

A hores d’ara, la gran majoria del món independentista està convençut que el Govern convocarà el referèndum i que, si no es fa, no serà pel president Puigdemont i pels seus consellers. En aquest context, benvinguts siguin tots els actes i compromisos adreçats a que l’Executiu català ratifiqui el seu compromís amb el referèndum, tal i com ha passat aquest divendres al matí en un acte solemne al Pati dels Tarongers del Palau de la Generalitat on el Govern de Junts pel Sí en ple ha signat una declaració de compromís amb el referèndum.

 

Aquests esdeveniments serveixen bàsicament per escenificar que no hi ha marxa enrere, però per cosa més. Estan bé, però ja ni tan sols fan reaccionar al govern espanyol amb ràbia. Poques hores després de la celebració d’aquest acte al Palau de la Generalitat, el portaveu de l’Executiu espanyol, Íñigo Méndez de Vigo, s’hi referia assegurant que només havia estat “una exteriorització més” que “no aporta res al que hem estat escoltant els últims dies”.  

 

Ara ja no n’hi ha prou amb declaracions d’intencions. Aquest període d’impàs pot generar sensació d’inactivitat entre els catalans que esperen efectivament votar la segona quinzena de setembre sobre el futur polític del seu país. Cal que el Govern comenci a portar la veu cantant i marqui tan aviat com sigui possible la data i la pregunta del referèndum. D'acord que tot és possible, però siguem conscients que no tot pot estar per fer.

 
Comentaris
Duch
Menys APM i casinos, i més escoles i hospitals.
I què pensa Homs de tot això?
L'home qu'anava enfonsar el malvat Estat espanyol només en ser imputat.
Un comentari.........
no gaire afortunat noia.
Posem-hi el fil a l'agulla!
Coordinació nacional permanent entre totes les forces compromeses amb el referèndum "sí o sí", és a dir: constitució d'una mena d'estat major de la unitat d'acció davant la imminent convocatòria del referèndum! I, alhora, conformació a cada poble i barri de Catalunya de juntes o assemblees locals TRANSVERSALS unitàries constituïdes conjuntament per totes les forces, entitats i veïns/veïnes compromesos amb la preparació, coordinació i defensa del referèndum a cada poble i barri!

envia el comentari