Cohechópolis

"Quantitats ingents de diners durant dècades han convertit Madrid en un règim on la corrupció és sistèmica i ho amara tot i a tots, des dels líders polítics fins als fiscals, passant pels periodistes que donen lliçons"

Les llàgrimes de cocodril d'Esperanza Aguirre han intentat colorejar de rosa el fangar madrileny en què regna el PP, amb el suport felipista de Susana Díaz i la seva cort extractiva. Quantitats ingents de diners durant dècades han convertit Madrid en un règim on la corrupció és sistèmica i ho amara tot i a tots, des dels líders polítics fins als fiscals, passant pels periodistes que donen lliçons, cada dia, des de les tertúlies de tots els canals, inclòs el d'Isabel II. 

 

Un cop es van esquerdant les soldadures de l'artefacte institucional queden al descobert milers i milers de converses telefòniques que recullen, impúdicament, el repartiment i la desvergonya de les elits que han governat -i continuen fent-ho- la perllongació política del franquisme tardà. Són les trames encapçalades per la gran trama, el PP, i pel Sobresueldos, en feliç definició/descripció de Ramón Cotarelo, el periodista més agut -i tossut- de la capital del regne. La cirereta del pastís arribarà amb Mariano Rajoy jurant dir tota la veritat i només la veritat (ai!) en un judici vinculat a la corrupció del seu partit. Cohechópolis, que diria un italià. Pobres i dissortats contribuents.

 

En fi, només una ratlla per consolar els catalans unionistes, que deuen estar perplexos davant les seves televisions, que no són TV3. Que les elits de Madrid hagin creat un sistema cleptocràtic no detrau ni un gram de legitimitat al seu projecte polític, ni a les persones que, honestament, el defensen. Una salutació democràtica.
Comentaris
falta més
La pesta també ha contaminat casa nostra (només recordar els del 3%)
Pastoret
El projecte polític de l'unionisme és destruir-nos. Sembla mentida què encara haguem de estar amb romanços.
Dificil de no veureu
pero devegades la realitat no es suficient per convençe els que no volen ser convençuts, uns per interés els altres per aferràs a uns valors o consignes que els fan sentir importants.
lluis
hi falta afegi els empresaris" del pelotazo i tente tieso"amb su florentineza al cap devant.i es cert la pesta a contaminat casa nostre .pro es un 6% del cunjunt del estat.
Narcís ( anem's-en jaaaaa .. ejpanya per als ejpanyols .. cadascú que carregui el mort!) ( fora paparres, puçes i llémenes forans, estranys .. espoliadors in saecula saeculorum!) ( els catalans no podem permetre perdre nostra manera de ser i de fer .. som catalans que no els botxins!)
Com no ens n'anem el més aviat possible, ens hi acabaran encomanant sa baixesa i vilesa, ço és, obres, obres, obres i d'altres despeses d'allò més innecessàries, inútils i malbaratadores .. per a ' romandre's bons diferencials, bons marges, assalts fora mida de diners públics espoliats a Catalunya, als catalans '! PD: cap polític nostre hi té res a veure amb politicastres/ delinqüents d' espanya .. una cosa n'és un ' estrena ' ( a més, permès!) i d'altra molt diferent ' robar a mans plenes '!
Arnau Estanyol
No sé... Val d'acord. L'unionisme pot ser un projecte polític, però únicament per tocar allò que no sona als catalans.
MarcBdn
Tv3 no s'acarnissa gaire amb la la corrupció a espana com ho fa amb la d'aquí (amb alguns només)
sometent
"Falta més",....algun imputat comdemnat o a la presó pel suposat 3%?? LISTILLO!! que ets un listillo!!
CONSTITUCIONAL DEL PP-COPE i que mariano?
Com es possible que el Tribunal Contitucional no ha destituit al quinqui, lladre i promotor de la MAFIA PP-COPE ? Constitucional de verguenza, constitucional racista contra els catalans i a favor de la corrupció total d'españa vicaria del PP-COPE,MANGANTES TOTALES
Jaume Vives
Sempre en fet el mateix , porten segles robant , es la seva manera de fer. No i donem tantes voltes " Antes muerto que trabajar"
Bacoretta
El 3% encara està per demostrar,i davant la posibilitat de anar a la presó soc capaç de auto inculpar-me de la mort de Rasputin, de la de Adam i Eva i la de la mare de Tano pelut al temps que el nen Jesús anava a escola amb una maleta de fusta, feta per el seu pare que era Fuster, i plorar com una Magdalena com la senyora. LLADRES
Si el PSOE no fa sang d'aquest cas, és perquè sap que, si es passa gaire, sortirà la seva corrupció
O és lògic que des de la Diaz als històrics Guerra i González hagin donat suport a la presidència de Rajoy i no passin de discretes queixes pels últims casos? Quan s'investigara la fortuna de Felipe González? Aquests lladres saben que callant evitaran una investigació. Espanya és una màfia.
Jordi Estelada
Els unionistes tenen un projecte polític? No fotem! El seu únic projecte és mantenir la unidaz de la caspanya per seguir espoliant i robant a mansalva, tot a costa dels perifèrics i de les classes treballadores. L'estat caspanyol només es justifica per això, malgrat ho estiguin tapant amb grans banderes, la Roja o altres fal·làcies per distreure el populatxo que tornarà a votar-los perquè estan completament adduïts pels seus mitjans de propaganda goebbeliana.

envia el comentari