En quin carrer, senyor Patxi?

"No veig la societat catalana més dividida que el partit al qual pertany el senyor Patxi López"

"Acabo d'arribar de Catalunya i he vist amb molta preocupació la fractura en dos que existeix en la societat. He vist la tensió creixent d'un debat polític cada vegada més polaritzat. He vist segrestat l'espai públic per un independentisme que intenta imposar mitjançant desafiaments permanents una visió uniformadora". Això va dir l'exlehendakari i candidat a les primàries del PSOE, Patxi López, el mes de febrer. I aquest divendres ha reafirmat les seves paraules durant una entrevista a Catalunya Ràdio: "Tot això ho vaig veure al carrer", ha dit. "Hi ha una societat dividida", ha insistit. Però, senyor Patxi López, en quin carrer ha vist això? 

 

Jo he viscut tota la vida a Catalunya, concretament a Barcelona, i no veig ara més divisió de la que fa anys que percebo quan es troben un simpatitzant del Barça amb un del Reial Madrid, o un militant del PP i un del PSOE. I encara més: no veig la societat catalana més dividida que el partit al qual pertany el senyor Patxi López. Creu sincerament, senyor Patxi López, que està més dividida la societat catalana del que ho estan els militants socialistes que volen que els lideri el mateix Patxi López, o aquells que prefereixen Susana Díaz o Pedro Sánchez? 

 

De debò, senyor Patxi López, ha vist al carrer aquesta divisió de la que parla? I en la confluència de quins carrers de Barcelona o qualsevol altra ciutat o poble l'ha vist? I si no ho ha vist, perquè ho diu? En fi, Patxi López està igual de despistat a Catalunya que a Euskadi.

 

 

 
Comentaris
Divisió?????
Poques societats estan tan unides en torn a una reclamació comuna: el 80% volem el referèndum, Sr. Patxi López!
Josep
Aquest el que ha vist es no res, ho diu per fotre problemes, això es el que li agradaria eh Sr López, aquest no ha vist el món per un forat
Max
A casa meva
torracollons
és un orellut fastigós!
Josep
Més clar impossible
Bacoretta
Com diria un aragonès " Tonto l´haba"
Catalanosaurius Rex
Les declaracions de fantotxes miserables com aquest individu allunyen qualsevol ombra de dubte de les nostres conviccions: INDEPENDÉNCIA URGENTMENT !!
Fat Boy
Tipic espanyol. Si no deixem que ens avassallin es que els perseguim.
Arnau Estanyol
Ho diu perquè és un miserable. Una mala persona que defensa els interessos de quatre rics madrilenys contra el benestar de molta gent a Catalunya.I que vol crear confrontació allà on no n'hi ha. Això no és incitació a la violència i no es pot denunciar? I es va dient "socialista"
Paco
Cualquiera suelta su frase, hala ya está y se queda tan pancho, lo que hay que oír, lo malo es que hay gente que se lo cree
Miquel
Perdoni senyor però vostè deu ser curt de vista.
Antoni
El Sr. Patxi López expressa públicament el que molts catalans hem de callar per por a no ser ben mirats. Se que aquest comentari no agradarà, però gràcies Sr. Patxi
Emili
Realment el que voldrien el senyors com en Patxi López és una divisió conflictiva a Catalunya i pensen que anar insistint amb una mentida aquesta es convertirà en una realitat. El que volen molts unionistes és que no hi hagi altre pensament que el seu pensament.
XX
El tal Patxi confón desig amb realitat. A més, no té cap mena de credibilitat el que digui un impostor que va arribar a lehendakari gràcies al frau electoral més sonat de la història d'Euskadi.
Gloria
El Sr.Patxi López el que vol dient això es crea confrontació, no es cert el que diu jo sóc independentista però acepto que hagin persones que no ho siguin si som demòcrates em de respecta totes les opinions.
Pere de Kaltruku
¡¡¡¡ Ai !!!! Patxi que "mal te veo", Catalunya dividida?, aixó ho deus haver somiat; sapigueu tots els de la teva calanya ,que els catalans som molt demócratas i molt europeus, acceptem totes las maneres de pensar totes les maneres de pensar cosa que vosaltres no feu,ni tu ni el teu partit, exigiu el "tots a la una, com Fuenteovejuna"; i no done-ho cap opció diferent, igualet que el gallec Rajoy i la seva "pandilla" de la cual formes part.No es cap pecat, pró es una bona desgracia.
Narcís ( aquest tipus n'és un ' sense comentaris ' .. els independentistes/ pro la llibertat de Catalunya han de fer els ' tres monos ' i deixar-s'hi mortificar i .. tot serien flors i violes!)
Aquest tipus, senyor? De quan ençà ' mentir per sostenir una història contra l'independentisme ' ho fa un senyor? Aquest no ningú - ben cobrat n'és un " tifa " .. tot cercant desprestigià'ns-e així ' seguir el fil ' que mana son PPSOE! Però si fins i tot manà callar al congreso a l'Iglesias per recordà'ls-hi tenir llur amo " el passat tacat en cal viva "! PD: un tipus que d'on ve, ningú li toca els rendiments .. àdhuc paguen per dessota el ' cupo '!
Pere de Kaltruku
Ja ha sortit el "señorito"; aquest individuo lo que té por es que se li acabi el "momio", dons gracies el cales dels catalans, ell viu molt bé , i aquí, retallades per tot arreu. Tinc un amic que es senyala la cara Hi diu, "MENTRE HI HAGÍ D'AQUESTA HI AURA D'AQUESTA" hi senyala la seva boca; aquest fantasma del Patxi, fa igual.
Roger
Això és el que a ell li agradaria. Confon els seus desitjos i prejudicis amb la realitat.

envia el comentari