Errejón es treu la perruca de Carrillo

"No és possible, i Errejón ho sap, afrontar una revolució democràtica a Espanya mentre, en paral·lel, s'assumeixen els límits a la decisió política que s'imposen des del binomi PP-PSOE"

"És totalment legítim que l’independentisme no vulgui esperar més"... Amb aquesta frase, Íñigo Errejón ha deixat enrere, nítidament, tota la paleodirecció de l'antiga ICV que s'aferra a l'estatu quo del 78 per intentar mantenir el control d'una esquerra que -tant a Catalunya com a Espanya- ha evolucionat al marge -i sovint contra- ells. Estratègicament, Errejón i els seus s'han adonat, des de fa temps, que el bloqueig del dret a decidir dels catalans no és més que una cara més de l'immobilisme de les elits madrilenyes, totalment refractàries a les reformes democràtiques.

 

No és possible, i Errejón ho sap, afrontar una revolució democràtica a Espanya mentre, en paral·lel, s'assumeixen els límits a la decisió política que s'imposen des del binomi PP-PSOE. És del tot incoherent donar suport al PP en la repressió nacional dels catalans i, simultàniament, qüestionar l'estructura de poder derivada de la transició. El Sí se puede, si es vol efectiuno admet parcel·lacions.

 

Des de Podemos, ni que sigui a la segona filera, hi ha qui aplica una lògica lineal, incompatible amb el frau ideològic dels Coscubiela-Rabell, ancorats en el 78 i falcats en els pactes del franquisme amb el PCE. Íñigo Errejón s'ha tret la perruca de Carrillo, ja era hora.

 

 

 

 
Comentaris
Són
Són diferents Errejón i Nuet, de Coscubiela i Rabell.
És això
Bravo, article molt precís i encertat.
D'una vella casa
Curt, precís i contundent. ICV és el "partit de bloqueig" per a continuar el pacte del 78 amb els jacobins i els del braç estirat al "vedat" espanyol. Coscubiela-Rabell-Domènech-Ribas-Urtasun+Colau-Pisarello i cia, són uns "immobilistes" i un "frau ideològic". Oportunistes a l'estat i reaccionaris a Catalunya, són les "esquerres borbòniques" o els "comunistes capitalistes" a sou dels cacics espanyols hereus del franquisme.
Ramon
Si Errejòn no tingués partit seria com Cotarelo i l'Espanya amiga doblaria en efectius: ja en serien dos. Però té partit. I el seu partit té sucursal a Catalunya!
veu
Després de l'actitud i declaracions de Nuet, Coscu i arabell sembla que parlen des de Cs.
Pep
Al tanto amb els comuns. No està gens clar que a l'hora de la veritat donin suport al Parlament de Catalunya davant d'un Estat Espanyol immobilista respecte al referèndum.
Narcís ( aquest miserable estat veí .. què més ens hi ha de fer perquè català o persona de bé qui sigui demani fora mida sorti’ns-e com un llamp?)
Ningú se n'enganyi .. els comuns són " nous enfiladors " ensems amb els antics o de sempre maquillats d'esquerres cercant viure-hi de la " moma " tot mitjançant servir-se'n del munt d'espanyols que són a ca nostra així com dels propis ' rebels sense causa ' de baixa mena o ' progres quincallaires '! PD: com pot ser possible no empentin pro la ' independència ' .. no veuen els mitjans de l'estat així com els privats com ofenen/ fereixen/ danyen tots els dies i munt d'hores allò català?

envia el comentari