Nuet té raó

"La querella de la Fiscalia contra els membres de la Mesa del Parlament és, potser, la prova més evident de la politització de la justícia per part de l’Estat espanyol. Impossible negar-ho"

Nuet té raó. La té quan diu que la decisió de la Fiscalia d’excloure'l de la seva querella contra la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i els tres membres de la Mesa de JxSí per permetre votar a la Cambra propostes sobiranistes és "una discriminació ideològica i una politització barroera i intolerable". Aquesta és, potser, la prova més evident de la politització de la justícia per part de l’Estat espanyol. Impossible negar-ho. 

 

Nuet té raó. La té quan deixa clar que ell era plenament conscient del que feia el dia que va votar: “No estava despistat, sabia el que feia”, va dir. Pensar el contrari seria subestimar-lo, tractar-lo d’inconscient, i Nuet ja s’ha manifestat insistent i contundentment en sentit contrari. Era perfectament conscient, sabia què feia i, segurament, ho tornaria a fer. Més clar impossible. Potser és precisament tanta contundència el que molesta a l'Estat...

 

Nuet té raó. La té quan fa un acte d’honestedat i assegura estar disposat a testificar davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per demostrar que Forcadell i els altres tres membres de la Mesa “són tan innocents” com ell. Aquest gest diu molt de Nuet, d’una manera de fer gens partidista que, certament, no té res a veure amb la del seu company, el portaveu parlamentari de Catalunya Sí Que Es Pot (CSQP), Joan Coscubiela, que va contradir-lo assegurant que la Fiscalia no havia actuat per “raons ideològiques”. 

 

Nuet té raó. La té quan va ser preguntat per si la decisió de la Fiscalia mira de trencar el bloc polític a favor del sobiranisme, i va respondre que sí i va demanar unitat: "Si anem plegats i es manté, crec que podem guanyar. Si es trenca i només el gestiona l'independentisme, estem perduts. Ara hem de fer pinya". Amén.
Comentaris
Narcís ( per ventura, la mesa no n'és col·legiada?) ( què més ens hi ha de fer espanya perquè, no ja català qui fos sinó persona de bé, empenti, voti i doni suport a la Independència de Catalunya, tant de bo, dels PPCC?)
1. D'en Coscubiela, res a dir, simple barrut ( ben) vivint-en dels ignorants o/ i ingenus o/ i interessats espuris, sia amb el paperot de defensar el treballador, sia amb el paperot de mantenir nostra nació com regió espanyola! 2. D'en Nuet o català amb més seny, més estètica, més vergonya, que no pas si més íntegre .. no li ha quedat altre que fer allò que feren aquells merengues aixecats aplaudint en Ronaldinho o Barça, atès que altra eixida n'era amagar-s'hi sota seient de la graderia!
molt
Molt bé en Nuet. Vergonyós el Coscubiela.
Martin Niemöller
Quan els nazis van venir a buscar els comunistes, vaig guardar silenci, perquè jo no era comunista, Quan van empresonar els socialdemòcrates, vaig guardar silenci, perquè jo no era socialdemòcrata, Quan van venir a buscar els sindicalistes, no vaig protestar, perquè jo no era sindicalista, Quan van venir a buscar els jueus, no vaig protestar, perquè jo no era jueu, Quan van venir a buscar-me, no hi havia ningú més que poguera protestar.
Arizona
Però Nuet el que va fer realment crec que va ser abstenir-se, no? És per això que no l'imputen. Si vaig errada, m'ho dieu
Moraguess
per Arizona. Resumint el fiscal diu que tot i haver votat en dues ocasions les propostes 37714 i 37713 no pretenia com els querellats en incomplir el mandat del TC i que va actuar en la creença errònia de estar complint amb les seves funcions com a membre de la Mesa i ho remata dient que els vots emesos per en Nuet no van ser decisius per admetre a tràmit les propostes, Així que si va votar i l'exclou en base a el que ell creu van ser les seves intencions, quan en dret no valen les intencions
moragues
per Arizona. en dret penal el que compte son els fets i no les intencions, en Nuet va fer els mateixos fets que els querellats i amb el seu escrit el fiscal demostra que acusa a uns per les seves intencions basats en uns fets, les votacions ( o sia per ideologia) i exclou a un altre basant-se en unes suposades intencions ( que en Nuet a desmentit) dient que sabia perfectament que votava
Dignitat
A actuat amb dignitat.
Cervera
Arizona, en Nuet va votat exactament el mateix que els altres membres de la mesa processats.
tots
Magnific Nuet..Instal.lat Coscubiela. Franco Rabell egocèntric, desfassat.Els representa malament.
Miquel Just
La 2ª querella de la Fiscalia de l'Estat contre els integrants de la mesa del Parlament és un disbarat. Amb l'exclusió de Nuet resta claríssim que a Espanya hom persegueix les ideologies com en qualsevol Estat totalitari: condescendència si abraces l'Una, Grande y Libre i garrotada si penses una altra cosa. Aplaudeixo l'actitud de Nuet davant el cas i rebutjo les paraules de Coscubiela per partidaries i no democràtiques. No era CSQP qui havia de plantar cara a l'statu quo ? Quina pena !
almogàver
Ja no ès questió de si estàs del costat dels independentistes o no, és questió de si estàs al costat d'un estat espanyol antidemocràtic, au toritari i dictatorial o no

envia el comentari