Una Infanta a quatre grapes

"Un sistema sòlid hauria exemplaritzat amb una condemna, seguida d'una fotografia del matrimoni espavilat entrant a la presó. I això no ha passat, ni de lluny"

Aquesta vegada la portada d'El Jueves ha fallat. La Infanta Cristina no anirà a la presó, ni tan sols al vis-à-vis, perquè el seu marit se'n pot tornar tranquil·lament a Suïssa a gaudir dels privilegis que li atorga la seva posició mai no perduda. Queda clar que han robat, és evident que no manifesten cap mena de penediment i, a sobre, se'n tornen a casa impunement i davant de tothom. I els plebeus que treballin i es fotin, com sempre.

 

El judici del cas Nóos ha demostrat que les elits de l'estat són fortes, però el règim és molt feble. Un sistema sòlid hauria exemplaritzat amb una condemna, seguida d'una fotografia del matrimoni espavilat entrant a la presó. I això no ha passat, ni de lluny. Però no tot són bones notícies per a la monarquia espanyola. L'any 2007 van ser capaços de segrestar una portada d'El Jueves -a la que es refereix l'actual, ara en venda a ebay- amb la policia requisant revistes pels quioscos de les Rambles, mentre el Col·legi de Periodistes de Catalunya demanava "respecte" per a la monarquia, en un comunicat més vergonyós que covard, en plena era d'internet. Deu anys després, ni s'ho han pogut plantejar.

 

Passa el temps i la impunitat dels de dalt continua intacta, però la percepció social ja comença a quedar lluny del culte a la personalitat que va instaurar el règim del 78 en benefici de la família Borbó. Se'n surten, però ja no els aplaudeixen ni al programa d'Ana Rosa. Els catalans ja els han oblidat, els espanyols tardaran una mica més.
Comentaris
Ramon
FORA, FORA, FORA, LA REPÚBLICA ESPANYOLA!!! També. I per si de cas.
ets
Ets un plasta, Ramon. No et suporta ni el teu mirall, que et nega el reflex.
Ramon
Fins fa cosa de cinc anys, sí que en tenia i moltíssim, però ara ja no té cap sentit l'atac sobiranista a la monarquia espanyola. Això que ho faci Podemos, Aznar, El Jueves, Jiménez Losantos. En realitat ni tan sols ens convé, que Espanya canviï de forma d'estat, ara que la seva monarquia està tan desprestigiada.
Ramon
Quan veig totes aquestes "valenties" contra ALGUNS borbons (contra l'estaquirot llarguerut, poques!), penso el mateix que quan que ja tenen el recanvi pudent empaperen sociates, tipus Bustos, per fer més creïble l'assetjament del sobiranisme que els fa por: sí, ara! Deu, quinze, vint, trenta anys enrere, les hauríem volgut, aquelles "valenties" i aquests empaperaments.
Neus
Els catalans no tenim ni volem rei
andreu
Qui era el pilota responsable del colegi de periodistes? Es pot saber?
Fat Boy
Mira si aixo s'ha convertit en una dictadura que fins i tot ja tenim "cunyadisimo".
Ramon
L'abdicació forçada del mataelefants (i d'altres mamífers) va desfermar una reacció espanyolista progre amb l'excusa republicana, quan no tenien res on agafar-se. Jo no havia vist tantes banderes espanyoles penjades a Catalunya des dels JJOO concedits "à la ville de Barcelona, España". La república els va donar l'excusa per marcar paquet espanyolista just quan major era el nombre d'estelades. La pròpia porcada del Jueves ja ens hauria de fer veure que, ara, aquestes "valenties" són espanyolisme.
Pocavergonyes
No els cau la cara de vergonya als estadistes presumptament honestos de fer-se fotografies amb el Rajoy, membre no d'un partit polític sinó d'una banda de crim organitzat? o amb els Borbons, podrits fins al moll de l'os? Quin paperot l'altre dia en François Hollande fent-se la foto amb el Rajoy. Quina pena, com ha caigut de baixa la democràcia a Europa!
Ja s'ho faran!
Espanya que se l'arreglin els espanyols. Els catalans ja fem el nostre camí, i esperem que d'aquí quatre dies tota la paperassa espanyolera que ja no ens fa ni fred ni calor, sigui paper mullat a Catalunya, gràcies a les urnes, gràcies al poble, gràcies a la democràcia.
La Caixa d'Undargarin, fins quan? PROU CORRUPCIÓ MONARQUICA
Vaya monarquia nos coloco el facista, ladron Franco!!! Constitucion del 78., constitucion del gigolo Juan Carlos y sus franquistas, vaya verguenza! i la Caixa pagant a la mangante?
Martí
Coses com aquestes no les hauriem de tolerar. Serà perquè encara vivim bé? Ens han de robar més i xuclar-nos més fins que quedem en res, per aixecar-nos i dir prou? No entenc perquè la gent no surt en massa al carrer per denunciar tanta injustícia. Aqui ja no parlem d'independentisme, parlem de democracia. On son tots els demòcrates espanyols? És que no en queda cap?
Marcelramon
Sembla que tot l'aparell monárquic s'ha emprenyat molt amb la portada de "el Jueves", i com ara ja no es veuen valents per segrestar totes les revistes per tot Espanya, han obligat a fer una exibició de tetosteròna a la judicatura, deixant al condemnat en llibertat i sense fiança, han volgut demostrar, que aquì manen ells, i fan i desfan al seu gust....lo fotut es que tothom els hi permet....son els putos amos....de un païs amb sindrome d'Estocolm...
Quico
La casa reial, en lloc de queixar-se del tracte que rep als mitjans (espanyols, "naturalment" que diria aquell) hauria d'escoltar els comentais de le perruqueries, dels bars, del metro, i entendre que el seu temps el van malgastar i que ja l'han exhaurit.
Narcís ( anem's-en jaaaaa .. tindrem nostres problemes, però seran nostres i resolts catalanament que no pas robats, escopits i mortificats per delinqüència institucional aliena a res català!)
I en Felipet següent al V .. pensa anar net .. què passà amb aquells missatges d'ànim i estima de sa dona al ' compi jogui ' de les targes black? PD: qui tingui orelles que hi senti!

envia el comentari