Ramoneta, aquí tens peix!

"Entre el govern de Madrid i els seus diaris, no queda prudent que no sigui traïdor. Artur Mas, Oriol Junqueras, Ada Colau i una llarguíssima filera d'alcaldes que, segons Millo, fan cua davant del seu despatx, atrets pels mirallets i collars que distribueix -o, millor dit, diu que distribuirà- entre els polítics catalans que facin bondat"

Bé, doncs sembla que hem entrat en la segona fase de la gloriosa Operació Diàleg -la part visible de l'Operació Catalunya- amb una curiosa giragonsa de la trama. Millo i El País reclamen un retorn del catalanisme polític a la cleda del peix al cove -amb alguna broma dels guionistes, com això de portar de tant en tant un consell de ministres a Barcelona- a canvi, justament, del mateix que volen ells, que és el retorn al peix al cove. Com a argument de desmoralització i desmobilització, des de Madrid juren i perjuren que els polítics catalans continuen jugant a la puta i la ramoneta d'esquenes als milions de manifestants que porten cinc anys sortint al carrer. Dolentots.

 

I, perquè n'hi hagi per a tothom, la llista. Entre el govern de Madrid i els seus diaris, no queda prudent que no sigui traïdor. Artur Mas, Oriol Junqueras, Ada Colau i una llarguíssima filera d'alcaldes que, segons Millo, fan cua davant del seu despatx, atrets pels mirallets i collars que distribueix -o, millor dit, diu que distribuirà- entre els polítics catalans que facin bondat i prefereixin una variant de la carretera al referèndum dels dallonses. I, per acabar de fer la conyeta, ho diu des de TV3. Apa.

 

En fi, que diuen que torna la Soraya i que té tan bon rotllo amb el Junqueras. Ai, que m'imagino la fase tres.
Comentaris
Maria
Ai si!! Els estem esperant amb els braços oberts. Per la 3a, 4a, ... operació diàleg. Ja no se'ls creu ningú... És van equivocar amb en Millo... No saben com.
Ramon
Fer la política de la puta i la ramoneta és el que a la resta dels països es coneix com "fer política".
Ramon
No conec cap partit de cap país que no hagi fet sempre una política de la puta i la ramoneta. Hi he estat pensant molt i, no, que no se me n'acut cap.
Pau Pere Berenguera
Però jugar a la puta i la Ramoneta amb peixos de plàstic i talons sense fons forma part de l'Spain is different. És un sistema exclusiu i endèmic de l'estat espanyol, un exotisme tribal contemplat amb curiositat per espectadors de tots els països.
ja
Volen confondre i fer por. Estem aqui. Nosaltres ironia, com al Polònia
Narcís ( ser espanyol n'és sinònim de fúmer Catalunya sinó de cap de les maneres pot ser bon espanyol .. aquest n'és l'únic ideari d'aquest estat, d'aquest país veí!)
Ni un pas endarrere .. ho pagaríem nosaltres, ho pagaria Catalunya i, allò pitjor, ho pagaria nostra descendència! PD: tractar amb país veí sempre fou i continuaria sent acceptar ser anihilats com nació i espoliats com economia ( a banda, de ser el sac dels cops de llurs partits que cerquen el poder/ govern d'espanya!)!
Ramon
A mi m'agrada fer la de la primera part de la dita, que és el que sóc.
Uri
Millo va ser diputat al parlament per CiU entre el 1995 i el 2003, i des del 1999 fou portaveu adjunt del grup parlamentari. Era considerat integrant del sector catalanista d'Unió. Va topar amb Duran i Lleida i per això no va poder entrar a les llistes electorals del 2003. Llavors, com havia quedat fora de les llistes d'Unió va intentar entrar a les llistes d'ERC per Girona en les eleccions parlamentàries del 2003. Vaja, tinc uns principis però sinó li agraden també en tinc d'altres.
Bla, bla, bla
Els votants del PPSOECs, llevat d'una minoria, no segueixen la política de manera que els cants de foca ibèrica no els arriben; generalment cal anar-los a buscar al bar o al gim, els seus hàbitats naturals. També a la petanca. La resta, no ens escoltem aquests partits espanyols ni els seus altaveus. Podeu seguir bramant i escampant merda, que esteu picant sobre roca. Seguiu fent el ridícul.
Pere
Això és alucinant! El que està buscant de totes les maneres una tercera via, un pacte (el que sigui) al marge de la independència és Mas. Naturalment Rajoy se'l treu de sobre. La qüestió clau és el que facin Puiddemont, Junqueras i la Cup. A veure, els voltants independentistes que recolzin mas han de saber que no estan votant independència, què fareu quan us aparegui amb una mica més d'irpf i l'impost de la pesca amb mosca? què fareu?
Hèctor
Aquests són part del Circ del Terror. Quina tropa. Només cal que els catalans i catalanes es vesteixin amb 'taparabos' i vinga, a ballar!
AT
quin gran exemple d´honradesa, honestedat i lleialtat, quin gran petriota el millu,se li ha d´aixecar un monument al mig de la plaça de Catalunya.... la rata de claveguera no es mereix menys....
federalista
al que parla dels votants de pppsc cs com si fossin quatre li he de dir que som quasi la meitat dels votants, 40.03 per cent 4 de cada 10 concretament matematiques de primaria, no som 4 xalats, aixo es diu democracia, i si mitja poblacio no vol les vostres xorrades cal respetar-la.
federalista
pero tambe entenc que si mitja poblacio i una mica mes vol la independencia també s'ha de respectar, perque aixi es la democracia, i jo soc democrata
Sly
Ep! Federalista! PPSOEC's vàreu obtenir el 39,11% i sí: és de matemàtiques de primària, i també de primer de DEMOCRÀCIA...si la majoria vol allò que tu no vols, i tant que ho has de respectar! T'ha quedat clar o t'agrada escriure xorrades...? Tic-tac, tic-tac...
Ramon
L'ERC d'aquests darrers quinze anys és probablement l'exemple més clar que tenim a prop, de la política de la puta i la Ramoneta. I bé que fa. Però no ens deixem enganyar: és pràctica comuna en tots els partits de govern o que aspiren a governar, de qualsevol democràcia. No dic que no hi hagi contraexemples. Només dic que, si n'hi ha, jo no en conec cap.
Ramon
Fer política, consisteix bàsicament en anar jugant a la puta i la Ramoneta de la manera que més pot afavorir l'assoliment total o parcial dels objectius. Però ara perquè parlem de política, perquè això podríem dir-ho de qualsevol confrontació d'interessos o parers. La puta i la Ramoneta podria aplicar-se a pertot. Des d'un partit de futbol fins l'entrevista de feina passant per la guerra de trinxeres i el festeig galant que, antigament, precedia al fornici.
Ramon
Atenció a la precisió: partit de govern o que aspira a governar. Quan un partit no governa ni aspira a governar, llavors, sí, que pot deixar a banda la puta i la Ramoneta per ser com els jueus de Vida de Brian. En realitat, tots els partits del món es poden classificar en aquests dos grans sotsgrups: els que juguen a la puta i la Ramoneta i els que són com els jueus de Vida de Brian. I lògicament hi pot haver trànsit en totes dues direccions.
Marcelramon
Te de ser molt fotut per el Millo, això de fer de vi-rei d'Espanya, i tenir tota la famìlia independentíste, amb això no te credibilitat, ni aquí, ni allí, i te de sortir el Garcia Albiol a esmenar lo que diu,....Millo, et veig malament nano...
Ramon
Saps qui no jugava a la puta i la Ramoneta? Paco Jémez. Va anar al Bernabéu amb la mateixa tàctica que quan el Llampec s'enfrontava al Leganès. I li'n van caure deu. Jugar a la puta i la Ramoneta és senyal d'intel·ligència.
Anna Armendares
En aquestes equacions que fan a Madrid hi ha un primer error: pensar que la Catalunya del 2017 es el Pais Basc d´Ibarretxe. Pero a mi ja em sembla be que vagin errats. Nosaltres hem d´anar per feina, que ens en queda molta, i decisiva.
Pere de Kaltruku
Millo el teu nom amb sona a "mill" que es per els canaris i nosaltres som catalaaaaans.
federalista
tribu indepre vosaltres seguiu ningunejant a la meitat de la poblacio, que ja veureu lo que passa, i no era el 39.11 era el 40.03 lo que sumava pp psc i CS nomes cal fer una suma sly, pero clar el ramat indepre no sap sumar, no li ha ensenyat el pastor, probablement estava robant , i no va tindre temps de ensenyar al ramat indepre a sumar., i aixo sense comptar molts votants la majoria de podem que no son indepres.
Joan
Algú del futur, té material sufucient per escriure un best-seller. Espero que la nostra futura república democràtica de Catalunya tingui algun sistema de monitoratge seriós que ens porti cap al seny quan l'anem a perdre.
Joan
Hola federalísta, veig que destaques en les matemàtiques... ara, trobo que té més mèrit que siguis "federalista". Ens veiem a la federació de països catalans, OK listillo?
Monty
Quins deliris!!! Cara de boig ja en fa, ja!!!!!! Un salido!!!!

envia el comentari