'La infanta que ríe'

"La sentència del cas Nóos és com aquells formatgets que porten una vaca vermella dibuixada a l'embolcall, amb la diferència que en aquesta ocasió les banyes les porten els ciutadans"

Miquel Roca i Junyent, advocat de la infanta Cristina, va comparèixer davant dels mitjans de comunicació pocs minuts després que es conegués la sentència del ‘cas Nóos’. Ho va fer exultant i parlant, tal i com ell mateix va dir, “des de la satisfacció” pel fet que el veredicte del jutge hagi absolt la seva clienta, a qui només ha imposat una multa de 265.088 euros per responsabilitat civil. Per cert, una bona notícia per a ella, ja qui se li retornaran diners, perquè ja havia pagat una fiança de 449.000 euros

 

I durant aquesta compareixença, Roca va defensar que la sentència demostrava que “està garantida la igualtat de tots els ciutadans davant la llei”. I no només això, sinó que va anar encara més enllà i va demanar que tots aquells que haguessin posat en dubte la innocència de la filla del rei emèrit “rectifiquessin els seus comentaris”. I es va quedar tan ample. Aquestes dues frases pronunciades per Roca són d’aquestes que la gent repetirà de tant en tant per fer broma sobre el sentit de justícia de la justícia espanyola. 

 

Roca no ha fet res més que la seva feina, i ha guanyat, però dir que aquesta sentència demostra que tots els ciutadans són iguals davant la llei... No, això sí que no. No té ni cap ni peus, ni tan sols s’ho creu ningú. De fet, fa riure, si no fos perquè frega l'insult. És com aquells formatgets que porten una vaca vermella i somrient dibuixada a l'embolcall, amb la diferència que en aquesta ocasió les banyes les porten els ciutadans. 
Comentaris
JCV
Aquest advocat, en Roca, és més fals que un duro sevillanu. Però ara per ara, la infanta, pobreta ella, s'està plantejant anar a viure a Lisboa, on té ja una feina sense moure's de casa. En un palauet que va costar només 12 milions d'euros.
Arnau Sabastida
Aquesta família de paràsits privilegiats se'n riu de tots els ciutadans , des de sempre, perquè ho tenen tot pagat i gairebé sense treballar perquè ni els discursos escriuen ells. I a sobres es dediquen a negocis turbis, aquí i a fora, amparats per l'opacitat q els protegeix per llei. La llei q tots hem de complir menys ells!
Narcís ( no sé la raó del perquè digué això en Roca .. per a recolzar l'estat si nostres representants surten com han de sortir o innocents, per ensabona’l en cas contrari o per pensar que guanyant aquest cas no perd prestigi així espanya amb sa infanta!)
Ras i curt: 1. Com n'és possible jutgin qui es fumia els diners i .. no polítics que posaven les mans al calaix públic ( sense encomanar-se'n a ningú ) per a donar-els-hi? 2. D'altra banda, quantes entitats .. institucions .. organitzacions .. associacions .. fundacions .. ong's .. . . . reben munt de diners que només serveixen per sos ' col·locats ' viure-hi de la ' moma '? PD: com és possible la ' cúpula ' del PP surti indemne si Bárcenas els hi era empleat i Correa i cia intermediaris?
Emili
Les declaracions del senyor Roca estan incloses en els honoraris.
Ramon
Recordo les esquerres sucursalistes tramant d'afavorir Roca perquè substituís un Pujol que ja li estaven regirant les vores i tot. Parlo de quan Narcís Serra va enfonsar el primer dels dos bancs catalans que ha enfonsat.

envia el comentari