Els gais bons van al cel

"Té un punt còmic que l’Arquebisbat apel·li a la pluralitat, quan encara no fa ni un any que va prohibir una conferència del capellà gai Krzysztof Charamsa"

Philippe Ariño és un gai que defensa que els homosexuals no han de tenir sexe. Ha estat convidat per la delegació de Joventut de l’Arquebisbat de Barcelona a oferir una conferència aquest diumenge a la parròquia de Santa Anna. Aquesta xerrada ha aixecat una forta polèmica, i les associacions LGTB n’han demanat la suspensió. En canvi, l’Arquebisbat ha defensat que la conferència se celebri apel·lant a la pluralitat.

 

No em sembla qüestionable que ell hagi decidit apostar per la castedat, però té un punt còmic que l’Arquebisbat apel·li a la pluralitat, quan encara no fa ni un any que va prohibir que el capellà gai Krzysztof Charamsa pronunciés una conferència sota el títol “Cristianisme i sexualitat” a la parròquia de Sant Medir. I no només això, sinó que quan es va buscar un altre lloc per celebrar l’acte, va prohibir al rector de Sant Medir assistir-hi.

 

No va semblar que l’Arquebisbat estigués gaire preocupat en aquell moment per la pluralitat. Però, en tot cas, benvinguda sigui l’aposta sobtada per “la diversitat de punts de vista”. Aquesta és la bona notícia, i ara ja ho saben els rectors de la diòcesi de Barcelona: després d’aquest diumenge, l’Arquebisbe Omella no posarà cap objecció quan vulguin convidar Charamsa a debatre i participar en col·loquis, fins i tot encara que sigui en locals de l’Església.

 
Comentaris
Fat Boy
Son uns jesuites.
Narcís ( aquests temes són per a país veí/espanya!)
Sincerament .. i què ens importa? PD: fumi i fumin el que vulguin!
toni
¿ per que tots els calendaris del planeta terra aterren als paissos catalans?
A
Molt ben dit! L'Església fa com l'estat espanyol: democràcia per mi, botifarra per tu. I el senyor Ariño prou que ho deu veure, que li deixen dir el que diu només perquè convé al poder eclesial. Si a través de la seva vivència arribés a pensar diferent, si s'enamorés, la conferència la faria a les clavegueres (catacumbes?), en comptes de Santa Anna.

envia el comentari