Comitè d'Activitats Antiespanyoles

"La irrupció de Josep-Lluís Carod-Rovira va sostraure el paper d'abominable als polítics bascos, sobretot a partir que es va anar apagant la figura del lehendakari Ibarretxe"

A Madrid hi havia uns temps feliços en què els dolents se succeïen ordenadament, d'un en un, per a satisfacció de columnes i tertúlies, que així tenien una diana establerta i ben coneguda pels lectors/oients. Als anys vuitanta, per exemple, el malvat oficial era Jon Idígoras, que acompanyava amb un físic temible que el va convertir  en la icona de la perfídia antiespanyola. Posteriorment, el paper el va heretar, en gran mesura, Xabier Arzaluz, que tenia l'habilitat d'acompanyar declaracions contundents amb un cert gest de menyspreu que el feia encara més detestable a ulls de l'Espanya espanyola.

 

Però el tombant de segle va acabar amb l'hegemonia basca. La irrupció de Josep-Lluís Carod-Rovira va sostraure el paper d'abominable als polítics bascos, sobretot a partir que es va anar apagant la figura del lehendakari Ibarretxe. Carod va regnar durant uns quants anys amb alguns moments estelars, com l'entrevista amb ETA, el boicot al cava i allò de "yo me llamo Josep-Lluís, aquí y en la China Popular". El líder republicà només va ser superat per l'aparició estelar de Joan Laporta, que a la condició de malèvol antiespanyol hi afegia els detestables colors blau i grana.

 

La culminació d'aquesta desfilada brillantment individual va ser Artur Mas. Dolent entre els dolents i, a més, boig il·luminat que enganyava els candorosos catalans des de TV3. Mas encara fa treure escuma per la boca als tertulians madrilenys, però ara el problema és un altre: Hi ha una eclosió de pèrfids antiespanyols que comença a despistar l'honorable públic del teatre madrileny. Ara es disputen el títol Gabriel Rufián, Gerard Piqué, Santi Vidal, Carles Puigdemont, la CUP com a col·lectiu, el propi Artur Mas... Tant és així que Oriol Junqueras els comença a semblar un mal menor. 

 

Se'ls amunteguen els malvats. Potser és l'hora que muntin un Comitè d'Activitats Espanyoles. Ja se li deu haver acudit a més d'un fiscal.
Comentaris
Josep
Les CUP no ho crec, doncs són més bé la quintacolumna, els contrarevolucionaris que fan la feina bruta al PP quan els hi convé. Colla de impresentables i covards!
Narcís ( la CUP .. la hi tenen com folclore i vés a saber si d'aliada .. no se n'alegraren de fúmer fora en MHP Mas!) ( i pel que fa a ERC la fumien fora mida en temps del tristpartit àdhuc mateix PSOE i ara serien bojos perquè se n'anessin amb els ' comuns ' .. sort que n'Oriol n'és també íntegre!)
Quina gràcia! Així és! Sempre necessiten un blanc, una diana, un plat de tir, un cap de turc .. els hi fa d'argamasa per espanya sentir-s'hi una, ço és, com aquell dictador que cerca un enemic de son país! PD: quina llàstima .. el dolent que n'és ser o acomplexats o/i fatxendes o/i, simplement, delinqüents!
Despertaferro
Josep! Josep mirat al espill abans d'escriure. Qui ets tu? Que has fet tu per Catalunya? Perque dius aquestas coses?. L'article no tracte sobre la teva bromera, una mica de respecte!
JJJCC
Claro que si, guapi!
Ramon
Home, menys mal, algú més que ho ha vist. Estan a una passa de nomenar Junqueras l'Español del Año.
Ramonet
Allò que cada vegada queda més clar no és només un tema d'interessos contraposats.Senzillament és que som molt més diferents del que semblava.Aquesta repugnància mútua nomes ha de portar al divorci.
Avis i àvies diabòliques
I t'has deixat els 40.000 jubilats que van acompanyar el president Mas, la vicepresidenta Ortega i la consellera Rigau el proppassat dia 6 al TSJC. Ah, no, que segons la Jihad Hispánica eren 16.000. Tant se val. T'has deixat aquests avis diabòlics.
Josep
Escric a un altre Josep, que diu bajanades de la C.U.P. Jo particularment crec que necessitem també parar als peus a tanta dreta.
reflexiu
Per què heu oblidat Arnaldo Otegi?
Ricard
La CUP té l'extranya peculiaritat, perquè això no s'ha vist ni a Podemos, de ser absolutament fidel als seus principis. I per aquests mateixos principis s'està carregant, si no ho ha fet ja, el procés. Estem en política i els de l'altre bàndol utilitzen la política amb lletra gruixuda, amb totes les maldats que els permet la seva Constitución (que només és seva). La CUP, amb el seu integrisme revolucionari i expropiatori és l'enemic a casa. I mira que no pocs em cauen bé.
busman
@reflexiu: Arnaldo Otegi, malgrat que clar candidat al malvat del segle, és inútil al nivell de propaganda: ja el van empresonar. Com lluites contra algú a qui ja has vençut? Com en treus rèdit electoral un cop el tens a la garjola? La gràcia dels que menciona en Cot és que no poden -o no volen- empresonar-los, de manera que romandran com a objectiu visible "del mal que siempre acecha". D' aquí al mapa aquell tot balu tret de Catalunya i Euskadi hi ha només un pas.
Ramon
Sí, sóc un troll fanàtic i sectari corrupgent que no desaprofitaré cap oportunitat per a fer mal a qualsevol català que no pensi com jo (el meu és l´'únic pensament correcte)
Fat Boy
A avis i avies diaboliques. Efectivament, molts jubilats i molts cabells blancs com diuen. Pero seria millor dir que si tenen els cabells blancs tambe tenen els collons pelats de lluitar contra el feixisme i els seus llepaculs. I des dels temps del Franco (el gallec, no el d'ara).
Tristan
La cacera de bruixes fa temps que l'han començada...
xup
Si Sr. Fat Boy, soc jubilat amb els cabells canosos, i en vaig enfrentar els "grissos" corrabor-ho el que dius, i n,estic fins els pebrots dels cuatre fatxas de boquilla, que no tenen ni puta idea d,el que passaba amb la dictadura
Ramon
Fins ara era afavorir-los de manera indirecta, a còpia d'apuntar només contra Convergència. Per respirar alleujats cada vegada que aconseguien que vot convergent es "radicalitzés". Però ahir, en vista com s'anava desenvolupant l'escandalós judici pel 9N, la cosa ja va ser descarada. Explícita. Ahir els espanyols ja tornaven a l'"Hablando se entiende la gente" de Juan Carlos a Puigcercós.
Ramon
I torno a dir-ho, m'agrada que l'articulista també ho notés.

envia el comentari