Operació diàleg amb fons roig

"La comissió d'estudi dels comuns és la versió parlamentària de la conferència de presidents del PP, ambdues iniciatives servides amb aquella inconfusible aroma del café para todos acabat de treure de la cuina de l'Estat en safata madrilenya i cafetera andalusa"

En Comú Podem intenta impulsar una comissió parlamentària, al Congrés de Madrid, que afronti el que ells anomenen "la crisi territorial". Caram, tu. Sembla que els comuns, amb la seva perspicàcia habitual, no només han detectat una "crisi territorial" a l'estat espanyol sinó que, a més, han decidit afrontar-la, de forma valenta i contundent, amb, ehem, una comissió d'estudi. I, per no ferir susceptibilitats en la delicada sensibilitat nacional de PP, PSOE i Ciutadans, han batejat aquesta proposta de comissió amb l'adjectiu "territorial", no fos cas que algú pensés que es tracta de Catalunya o del dret a decidir dels catalans.

 

La comissió d'estudi dels comuns és la versió parlamentària de la conferència de presidents del PP, ambdues iniciatives servides amb aquella inconfusible aroma del café para todos acabat de treure de la cuina de l'Estat en safata madrilenya i cafetera andalusa. Una reedició facsímil d'aquell discurs descamisat d'Alfonso Guerra que comença amb demagògia i acaba en ribot.

 

En definitiva, la comissió parlamentària és aquell xut cap endavant dels equips dolents que només aspiren a que la seva porteria quedi a zero, sense que els importi ni el partit ni la lliga. O sigui; la mateixa operació diàleg, però amb fons roig.

 
Comentaris
ben
Ben dit.
John Smith
Si l'Estat comença a agredir-nos, tots aquests comuns quedaran amb el cul a l'aire, perquè els serà molt difícil justificar la seva equidistància entre el violador i la víctima.
Ara i aquí
Els comuns només volen sortir als mitjans, es volen fer veure, però sense mullar-se, seria bo que tots els seus votants vegin quina mena de banda son aquests comuns.
Xavi TGN
JA-NIAL. Quin tros d'article nen. Això és lluïment en estat pur, i el darrer paràgraf és una Obra Mestra, un monument a la Veritat.
Se us veu el "plumeru"
Si vols que alguna cosa NO funcioni, crea una comissió. Més vell que l´anar a peu.
Esteve Roura i Punset
2017 No hauríem de parlar d'independència a seques, hauríem de dir SEMPRE: RECUPERAREM l'Estat CATALÀ.
Narcís ( si fossin verament esquerres .. donarien suport a mort al Govern de Catalunya que no pas amagar-s’hi en que són això o són allò!)
La paràbola futbolística ha estat d'allò més encertada! PD: Resumint encara més .. àdhuc tant se'ls hi en fum posin una bomba al camp de futbol ( sense ells hi ser-hi, òbviament )/ facin trinquis Catalunya, facin trinquis la voluntat sobirana dels catalans!
vell pesuquero
¿ D'on han tret alguns que el muntatge de la Colau and Cia ocuparà l'espai politic del PSC?
JLM
Espanya es va ficant a la ratera. Què més volem? Posar precintes; prohibir; suspendre competències; inhabilitar; etc. Quina foto deumeusenyor! Mai més no tindrem una oportunitat com aquesta, però tothom haurà de fer un esforç de moblització total si arriba el moment d'impedir-nos votar. Si volem i ens posem d'acord tenim l'economia espanyola sota el nostre control i ni ells ni Europa poden aturar una Catalunya mobilitzada. Volem votar i votarem!
pel vell psuquero
Home, jo espero que sí que ocupin l'espai del PSC actual, és a dir propers a la irrellevància; i el PSC ocupant l'espai actual d'Unió (i l'Iceta fent de Duran) Els QWERTY haurien de deixar d'enganyar a la gent poc cultivada de Catalunya (per necessitat. S'havia de treballar per donar un futur als fills. Si els votants són joves i formats, no tenen perdò de Déu )

envia el comentari