El rei anava despullat

"La vedet murciana era rossa, però no estúpida i tot indica que li va plantar un llarg catàleg de paranys en els quals el cap de l'estat espanyol anava caient de quatre potes. O més aviat de cinc"

Ara que sabem del cert que Bárbara Rey també ha viscut com una reina de l'esforç de tots nosaltres, em comença a semblar que la seva relació -de disset anys, diuen- amb Joan Carles de Borbó ha estat més de l'estil Bonnie and Clyde que no pas del de les cortesanes borbòniques característiques de la dinastia. La vedet murciana era rossa, però no estúpida i tot indica que li va plantar un llarg catàleg de paranys en els quals el cap de l'estat espanyol anava caient de quatre potes. O més aviat de cinc. La plebea era més pèrfida que l'espavilat i, sí, el rei anava despullat.

 

No només això, l'amant del rei d'Espanya va tenir els regis ovaris de negociar, de tu a tu, amb els serveis secrets espanyols, als quals els va treure una quantitat bàrbara pel rei. La senyora, sense més ajuda aparent que alguna amiga, va obrir comptes secrets a Luxemburg i va vestir el seu fill -pobre nano- de camuflatge perquè, d'amagat al jardí, contribuís a prendre-li el pèl al monarca via càmera de vídeo. Tot plegat, molt del gust del cinema espanyol de l'època.

 

En fi, poca cosa que no se sabés. Però, això sí, ha tornat a quedar clar que el règim del 78 ha estat incapaç de tolerar una premsa mínimament crítica, fins el punt que aquestes martingales amb els fons reservats -que farien dimitir qualsevol europeu amb qualsevol càrrec- continuen excloses de la premsa madrilenya, com si no existissin ni els programes de xafarderies ni les xarxes socials. Algun dia es despertaran i se n'adonaran que els ha oblidat tothom.
Comentaris
Guillem de Canyamars
Era clar, Barbara REY
Freudo
El cognom era el destí.
Maria
És un porc. Vull que em tornin els meus diners. Gastats en follesques, en castors, aeroports buits, estacions sense trens, portes giratòries, ...
futbol=opi del poble
Sr Cot, no publiqui tantes pesades notícies del Barça com a titulars. Gràcies.
plat
Ben cert!!
Postres
Rossa i no estúpida? Què té a veure? Penós importar prejudicis de fora.
STOP AL GANGSTERISME DEL PP-MONARQUIA
Com es que la Fiscalia de PP PERMET AQUESTA ATRACAMENT ALS DINERS DELS ESPANYOLS? RAJOY,, PARA DE ROBAR, ATURA AQUESTA MONARQUIA DE VERGONYA!!!!
Narcís ( la ' vida privada ' d'aquest tipus n'és un efecte més d'allò que és espanya!) ( ça com lla, parli sa dona clar i català si verament diu defendre les dones .. !)
Quina gràcia .. quant ejpanyol ( fonètica Bono)/ espanyoler/ espanyolíssim i tots .. o vivint fora, a l'estranger, o fument sos diners ( negres ) també fora! PD: sobre la corrupció .. els tapaboques .. les comissions .. els furts .. els malbarataments .. les martingales .. els fons de rèptils .. les despeses de diners fiscalitzats al poble o pirateria, en particular, als catalans, pels dits llargs d'aquest estat, què cal dir que no sapiguem!
Vaig gastar la meva fortuna en dones, alcohol i cotxes; però la resta ho vaig desaprofitar (George Best)
Millor gastar en això que en enfonsar Banca Catalana. Ens va costar a tots els espanyols 83.000 milions de peles de 1982. Entre un puter i un lladre em quedo amb el primer.
Jordi Comasobirana
Aviat no seran 1 o 2 sinó 50 els pretesos bastards que ha anat deixant aquest home tan afortunat (en tot) arreu dels seus dominis reials pel fet de tenir la cremallera fluixa. El pollo judicial que s'espera pot ser de campionat o no? Perquè, ja se sap, Spain is different, i tot el q té a veure amb les males pràctiques de la monarquia s'ha estat amagant i se la situa per sobre del bé i del mal perquè després diguin "todos los españoles somos iguales ante la ley". Nosaltres a per la república!
xup
ha on es el reieto actual?
Inadaptado
Que casualidad. La prensa madrileña no habla de este tema del rey. Igual que la prensa separatista de Barcelona, que no habla de Pujol, o igual que tú Cot, que siempre hablas de los males de vecino, pero te callas de todo lo que hay aquí, que es mucho, y no solo es Pujol, también es el 3%, palau, itv, etc. Pero la bandera separatista tapa todas las vergüenzas.
Llopart
Un petit detall. Qui és va gastar els fons reservats no fou el rei, que no hi té accés, sinó el president del govern. Un de molt seriós.
Picassoques
Dos reis en un mateix llit Bárbaro !!!!
Enric
Ja ho deia el gran Quicu Pi de la Serra. "Si els fills de p...volessin,no veuriem mai el sol. Gran veritat la seva!!
Ramonet
Com pot ser que quedin catalans que encara vulguin ser espanyols?Quina vergonya (aliena)!
Riki
No puc entendre que hi hagi gent que vulgui mantenir una monarquia. Encara menys si aquesta es corrupte com l'espanyola. SENTO VERGONYA ALIENA

envia el comentari