CUP, tingui la bondat

"Entenguin, persones de la CUP, que si els surt la vena piròmana, ni hi haurà millors pressupostos ni, segurament, hi haurà referèndum al setembre"

Allà a Cuba, els de la CUP admiren una “democràcia social” –Anna Gabriel dixit– i accepten que el preu a pagar (pels cubans) sigui una eterna dictadura sostinguda en la por i en la supressió de les llibertats individuals i col·lectives més bàsiques, que és en resum el que fan totes les dictadures. Mentrestant, aquí, en un sistema per a ells inclement i repressor, abracen i exerceixen el seu dret a ser una minoria respectada i, fins i tot, fixa’t tu, amb poder de decisió.

 

En el marc d’aquest privilegi, els paladins d’un règim monocromàtic i decadent han informat que els pressupostos de JxSí no els complauen perquè no són “els millors possibles”. Hi han trobat, diuen, molts ets i uts. I, sense dir-ho, amenacen d’incendiar l’escenari tornant a llançar el misto que els apodera.

 

M’agradaria pensar que la CUP, per respecte al seus votants, només pretén negociar i rascar alguna cosa. Però no les tinc totes, i als antecedents em remeto. A més, al final vota l’assemblea, on passen coses sobrenaturals i per tant vés a saber.

 

Esperem que la gent de la CUP tingui la bondat d’entendre que, si no s’aproven els pressupostos, o bé els que tindrem seran socialment pitjors o bé anirem a eleccions. En aquest darrer cas, el processime ja tindria una excusa resultona per tornar a guanyar temps davant del tan temut xoc de sobiranies. També seria responsable entendre que, si fos per la partida social, aquests pressupostos podrien tenir el suport d’una majoria del Parlament. És a dir, que el seu escó, tot i que legítim, només és necessari a causa del boicot a tot el tema de voler fer un referèndum unilateral. Això té una altra implicació: si no aproven els pressupostos, els marxarà la parròquia de classe mitjana que no és anti-sistema però que els vota perquè són guais. A més, si es posen dogmàtics en l’eix social, també perdrien vots dels independentistes que volen que la CUP prioritzi la causa independentista.

 

Entenguin, persones de la CUP, que si els surt la vena piròmana, ni hi haurà millors pressupostos ni, segurament, hi haurà referèndum al setembre. Pel que fa a vostès, bona sort a les eleccions. Tinguin la bondat, cupaires, i facin el favor d’aprovar els pressupostos d’una puta vegada. 
Comentaris
Narcís ( " qui presum, fa fum "! per què no van amb pijama àdhuc despullats al Parlament? ‘ Nostra Casa ‘ mereix els millors vestits .. no debades els diputats són la representació de les ‘ expectatives de nostra societat ‘!)
La CUP sembla ser votada per ' penjats ' sense ofici ni benefici que no pas necessitats ensems amb situats/ col·locats, les espatlles cobertes, la vida assegurada i la jubilació garantida amb complexos amagats rere ( fals ) ajut al malaurat, tot plegat, un microcosmos sense cap empatia a l'univers nacional català depauperat, anihilat i espoliat per univers veí que l'envolta! Resum: ja n'hi ha prou de ' fer negoci ' amb els darrers o patidors de nostra societat!
MontseC
Es que fan angunia aquests de la CUP. Els homes semblen uns titelletes, fent-se els modernets, i les dones... bé prefereixo ni parlar-ne. L'altre dia no vaig veure el Fora de Serie de la Gabriel/Otero perquè tan l'una com l'altre són dos pijo-progres plenes d'elles mateixes, era superior a les meves forces aguantar aquelles veus de Srtes. d'Esplai engolades. Jo preferiria que aprovessin els pressupostos, però si s'ha d'anar a eleccions cap problema, el Presi Puigdemont té assegurat el meu vot.
Laas
Àstrid,t'estimo.
Maria Teresa
Els de la CUP fan pena i donen tristesa. Sempre posant pals a les rodes.Realment són independentisyes com diuen. Ho dubto. Les propetes eleccions perdran moltíssims vots i escons.
ex-votant de CiU
Quant d'odi demostreu alguns, contra la CUP tot si val, però si es fa algun comentari sobre els corrupgens... Voler associar els pressupostos amb el referéndum es una falàcia de les grosses, de primer de filosofia, es el que té viure del processisme, començant per la "periodista" si es que ho és.
Maria Teresa,
Em sembla que qui perdrà molts de vots i escons a les properes eleccions catalanes es el partit sense nom, i no per corrupte si no per processista qu'es pitjor que posar pals a les rodes.
Miquel Soler
Un article excel·lent. Una magnífica descripció dels fets i de la manera de ser cupaire.
Josep
Per les calificacions dels comentaris ,els pro cupaires sonb mol participatius. Ja an dit la CUP ,que no els importa gens perdra vots els seus obgectius son ???. Sença vots no pdran anar en lloc.Si fer la punyeta
Si Josep,
Tú deus ser votant dels corruptes, oi? Doncs hi ha molts catalans que també ho erem, i en veure tota la porqueria que ha anat sortint hem obert els ulls: no volen la independència, es troben massa bé amb el processisme, en 5 anys han estat ballant la yenka, ni un pas en ferm endevant. Res a dir dels atacas injustificats que reb la CUP? perque quan hi ha cap comentari que deixa en evidència les vergonyes del partit més corrupte de Catalunya, l'últim el trànsfuga de Rubí €€€, ràpidament salteu.
Les noies de la Cup
Haurien de mirar el documental " Patria o muerte" i veurien la miseria en la que viu el poble cubà. La falaçia no s'aguanta per enlloc.
contra tot
La CUP és contra l'estat espanyol. Però quan arriba l'estat català, la CUP serà contra l'estat català també, perquè no serà un estat comunista com vol.
contra tot,
Que n'ets de ruc. Volem un País normal, que hi hagi de tot, pensament carca i pensament progre. Després, els catalans triarem, segur que hi posarem més seny i transparència que a espaÑistan.

envia el comentari