La impunitat no dura per sempre

"Pocs mesos després de ser reelegit, el màxim mandatari observa, amb impotència, com el seu castell de cartes es desmunta"

La Federació Catalana de Futbol està en xoc. Els nervis s’han apoderat de la cúpula directiva i les darreres hores han estat un infern a la seu central de l’ens que gestiona el futbol català. Andreu Subies té l’espasa de Dàmocles penjant a pocs centímetres del seu cap. Les informacions publicades per aquest diari deixen l’actual president de l’FCF en un carrer sense sortida. Pocs mesos després de ser reelegit, sense rival, i en unes eleccions anticipades i dissenyades a mida, el màxim mandatari observa, amb impotència, com el seu castell de cartes es desmunta.

 

Les obres amb pressupost inflat a les seus territorials, la construcció d’ascensors exclusius, els dinars pagats per la Federació al restaurant de la seva esposa, la inspecció de la Seguretat Social que va deixar en calçotets diversos personatges històrics de la institució i, ara, la falsificació documental per aconseguir més vots a l’Assemblea, haurien d’enterrar un mandat marcat per la prepotència i la impunitat de qui s’ha cregut intocable. De fet, alguns clubs ja s’estan organitzant per interrogar el president a l’Assemblea Extraordinària del proper 4 de novembre, si finalment Subies i la seva junta hi aconsegueixen arribar.

 

Als amics de Villar –només cal recordar com li han rigut les gràcies- se’ls acaben els avantatges, les dietes de 200 euros per anar de Barcelona a Vic i aplaudir la presentació d’un equip de Tercera Catalana, els dinars pagats a La Galera i les desenes d’entrades per a les finals de Copa del Rei, com la del Calderón d’aquest maig passat, on la tribuna va quedar pràcticament buida. A Andreu Subies i els seus, ara, només els queda una sortida: dimitir.

 

La tupinada flagrant destapada per El Món ja és a les mans dels organismes més alts de la política i l’esport català. Els directius de l’FCF i els personatges implicats en la trama organitzada de falsificació d’actes notarials s’han jugat la inhabilitació i, coneixent el tarannà de l’estructura –intrínsecament corrupta-, no plegaran fins que algú els obligui a deixar un càrrec que ara pretenen convertir en remunerat a través de l’Assemblea. Sí, un altre cop necessiten els vots positius dels clubs per aconseguir un benefici personal. Aquesta vegada, però, la maniobra se’ls ha esmicolat.
Comentaris
Francesc
Quin són els clubs que s'estan organitzant contra aquests mafiosos. Vull apuntar-mi.
MARXEM JA
Aquest Subies no era un home de Sandro Rosell??
Soci del Barça
Regalar entrades no és exclusiu de la FCF. Tinc proves físiques, o sigui entrades, de partits oficials del Barça a 1 (un) euro cada entrada... entrades regalades a les Penyes... quan molts socis es sacrifiquen per pagar el Carnet i l'Abonament, la Directiva regala entrades a UN euro a les Penyes... AIXÒ TAMBÉ DEMANARIA UNA INVESTIGACIÓ SR. SOLDEVILA... I perquè ho fa la Directiva... ningú "regala" res per res....

envia el comentari