Històries de la CUP

"Gabriel ja ha avisat que no acceptaran que es torni a activar l’etiqueta tuitaire #PressingCUP"

Superada la qüestió de confiança al president Carles Puigdemont, es veu ja amb claredat el següent escull que haurà de superar el procés: els pressupostos. La incògnita –sempre present- de què farà la CUP serà, de ben segur, objecte de tertúlies, entrevistes i articles d’opinió com aquest durant els propers dies.

 

Tot i que la diputada cupaire Anna Gabriel ha dit últimament que la seva formació està ara “en millor predisposició” per afrontar el debat sobre els comptes, especialment si aquests inclouen una partida pel referèndum i per a la primera fase del procés constituent, la incertesa s’expressarà en forma de nervis, crítiques i consells de tota mena. Es preveuen, doncs, setmanes intenses de negociacions entre JxSí i la CUP, però Gabriel ja ha avisat que no acceptaran que es torni a activar l’etiqueta tuitaire #PressingCUP.

 

Confiar en el president de la Generalitat i no fer-ho en un Govern decidit a convocar un referèndum -ja sigui acordat o no amb l’Estat- per portar Catalunya cap a la seva plenitud nacional es fa en aquests moments difícil de justificar. La CUP haurà de pensar molt bé què fa ara, si opta per la paperera de la història o per contribuir a fer Història.
Comentaris

envia el comentari