The redcoats are coming!

"El PSOE arriba a les urnes com el vaixell de Dràcula que arribava a port amb tota la tripulació morta. I Podemos els envia bots salvavides carregats dels seus propis militants"

...one if by land, and two if by sea. Doncs ni per mar ni per terra. Ni tan sols caient erràticament en paracaigudes. Els casaques roges de Podemos han galopat frenèticament, sí, però només sobre el cadàver mutilat del PSOE. Un galop tan poderós que ha sacsejat el cos profanat. L’ha fet semblar viu de nou a causa dels violents espasmes. Alçat com una pilota de polo colpejada per les ferradures de Pablo Iglesias. Del Pablo Iglesias d'ara.

 

Passat el furor de les últimes dues batalles (Euskadi i Galícia), els casaques roges confirmen la seva pírrica victòria: escombrar la casta (exclusivament la del PSOE). Venien a canviar Espanya i han canviat només l'espai de l'esquerra espanyolista però guai, federalista però no, alternativa però tranquil·la i, sobretot, obrera però depèn. Són els nous rojos que venen a substituir aquells rojos que ja no són rojos perquè van enganyar-nos a tots plegats. Fins i tot han deglutit els altres rojos. Els primers que van canviar el vermell pel verd. Els Iniciativa, Izquierda Unida, Bla-bla-bla, etc i Alternativa.

 

El càlcul no és exacte, però on el PSOE se la fot creix Podemos. Fins i tot a Barcelona han pispat l'alcaldia "als de sempre". I, per acabar-ho d'adobar, es tenen tanta ràbia entre ells que no es poden posar d'acord. És com si, inquiets per la minúscula possibilitat de perdre el poder, el PP s'hagués inventat Podemos per acabar d'arrossegar el cadàver "socialista" pels carrers ibèrics. Com si fos el cos d'Hèctor vençut per la força d'un destí incontenible. Aquil·les o la dreta espanyola. Tant li fot. Són incontenibles. 

 

És el símptoma d'un país rendit. La dreta, monolítica, és immune a la realitat. A les penúries, els drames, el pèssim futur, la injustícia social i els brots verds del nacionalisme centralista i castellà. Paral·lelament, l'esquerra navega com el Demeter. Aquell vaixell de Dràcula que arribava a port amb tota la tripulació morta. Així arriba el PSOE a les urnes. Mentrestant, Podemos els envia bots salvavides carregats dels seus propis militants. 
Comentaris

envia el comentari