Canvieu el canvi 

"El Canvi és canviar un cop i no canviar més. El Canvi és canviar sense ser tu el canviat"

El canvi ja canvia els canvistes que van canviar quan els que canviaven eren els canviats. Ara canvien els que mai han canviat i els que canviarien grans canvis no canvien cap canvi. Perquè el canvi el canvien els que no canvien mai i per això canvien i no canvia res. Si canvies ja no canvies perquè et canvien a tu. El Canvi és canviar un cop i no canviar més. El Canvi és canviar sense ser tu el canviat. Canviar i ser el canviador. Canvi qui canvi. El canvi és el que et canvia. Però t'ha de canviar com els que canviaven quan es va fer el Canvi. Canviar un cop i no canviar mai més dient que el canvi no canvia i que el canvi és el que et canvia a tu. Que el Canvi canvia el que tu vols canviar. Que tots pensin que canvien el Canvi mentre tu canvies el Canvi sense que canviï el canvi.

Canviar sense canvi és un gran canvi si no vols un canvi però vols canviar amb el Canvi. I si no ets Canvi però el canvi et canvia, canvia el Canvi i canvia'l pel Canvi. El canvi canvia segons qui ho canvií i sempre hi ha canvis per tots els canviadors. El canvi pot ser el Canvi si el canviador que vol canviar canvia els canviadors que van voler canviar però no han canviat cap canvi mai més. Però canvia i canvia i segueix canviant i que els que canvien demanin més canvis. Fes que el Canvi no canviï res a menys que el canvi et canviï a canviador. Els que canvien sempre canvien però mai ens canvien perquè els canvis mai canvien res que calgui canviar. Només canvis i canvis i gent per canviar i nosaltres canviem el que ens vulguin canviar. Canvis ara i demà, canvis aquí i allà, i cap canvi que canviï si no es vol canviar.

Però no cal que el Canvi sigui canvi real ni cal que canviem res del que canviaríem. El canvi i canviar. Canvis demanen i canviar ja veurem, si canviem els canviats o els canviadors només. Canviar, canviar, canvi canviant i canviar els altres per seguir manant. Canvi en veu alta. Canvi i canviar i sense canviar les coses que canviaven i mai canviaran. Passen més canvis que coses canviades i canviem tants canvis que mai canvia res.
Comentaris

envia el comentari