Aigua i oli

"Comunidad Valenciana i País Valencià. Dos projectes incompatibles"

Alfonso Rus, Marina d'Or Ciudad de Vacaciones, Abans moros que catalans, Zaplana, Ciudad de la Luz de Alicante, bomba a la llibrera 3i4, Las Provincias, els vestits de Francisco Camps, els bolsos Luis Vuitton de Rita Barberà, Valencialicantecastellón, Francisco, deu mil/onze mil/dotze mil/"dos millons de peles", Cas Terra Mítica, Crema de llibres a les places, AVE Madrid-Valencia, bomba a casa de Joan Fuster, González Lizondo, Gran Premio de Formula 1, la turboderecha sí que ho fa bé, tancament dels repetidors de TV3, el caloret faller, el fred del verano, Camilo Sesto, normes ortogràfiques inventades, Gurtel, Toni Cantó, bomba contra Sanchis Guarner, "Estoy en política para forrarme", cas Naseiro, Tómbola, Consuelo Reyna, Guillem Agulló jódete, els ministeris a Madrid, "Te quiero mucho, coño, Alfonso, tus éxitos son mis éxitos".

I a l'altre costat:

Ovidi Montllor, Salvem l'Horta, Institut Ignasi Vilallonga, Al Tall, La Muixeranga d'Algemesí, Acció Cultural del País Valencià, les Normes de Castelló, el Consell Preautonòmic del País Valencià del president Albinyana, El Temps, Fuster, Estellés, Renau, Alfaro, Euram/Euroregió de l'Arc Mediterrani, els Premis Octubre, "Hi ha gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense en català; és la mateixa gent a qui no li agrada que es parle, s'escriga o es pense", Quico Mira traduint Dant, la falla Na Jordana, la falla Arrancapins, Quico Mira traduint els Evangelis, Obrint Pas, Bromera Edicions, l'edifici Octubre, els milers d'homes i dones anònims que han aguantat malgrat tot, Mònica Oltra, Enric Morera, Joan Baldoví, Joan Ribó alcalde de València, Euromed d'anada, Eliseu Climent, Euromed de tornada, la Unió de Llauradors, el Sindicat de Treballadors de l'Ensenyament del País Valencià, Societat Coral el Micalet, Rosanna Pastor, Pau Alabajos, Feliu Ventura, Francesc Cabanes 'el Genovès', la revista Mètode, Xúquer viu, Escola Valenciana.

Comunidad Valenciana i País Valencià. Dos projectes incompatibles. Aigua i oli. Fins fa molt poc ha guanyat el primer. Ara, sobre les cendres de la la violència, la incultura i la corrupció, li toca al segon. Sort i encerts, País Valencià!




Comentaris

envia el comentari