Felip VI i la "princesa del pueblo"

"Em sento molt torbat quan veig que un personatge del paper cuixé s'atribueix inesperadament el rol d'àrbitre de la política espanyola"

Això de la premsa rosa ja passa de taca d'oli! He après a suportar estoicament les fotos estiuenques d'Ana Obregón (des de fa anys. Massa anys). He acceptat que haig de compartir el món amb gent com Labrador o Paquirrín i, fins i tot, tolero amb un gest d'indiferència que algun amic faci servir el concepte "princesa del pueblo" referit a Belén Esteban.

Ara bé, em sento molt torbat quan veig que un personatge del paper cuixé s'atribueix inesperadament el rol d'àrbitre de la política espanyola (i fins i tot la catalana). Quan una figura de les revistes del cor ens diu quin president és bo i quin és dolent, em molesta. No entenc que un d'aquells famosos que no tenen altre mèrit que sortir a les portades de l'Hola, casar-se amb una divorciada de la tele i tenir filles rosses interfereixi en assumptes seriosos.

Amb la de coses que pot fer un personatge del cor com ell! Esquiar a la Vall D'Aran, navegar tranquil·lament per la costa mallorquina, viure en un palau amb una guàrdia personal vestida com al segle XVIII, coquetejar amb una model noruega i després casar-se amb una periodista o anar a fer la mili als Estats Units. Totes i cada una d'aquestes coses apropiadament fotografiades, retocades i publicades en paper setinat en alguna revista de premsa rosa.


Bé, i em limito només a les coses que ja fa com estrella del cuixé que és.
Però més enllà d'aquests costums, Felip VI pot explorar noves possibilitats que ja fan altres estrelles del món rosa com ell. Per exemple, una sessió de fotos en biquini quan comença l'estiu. Seria fenomenal. Tampoc fóra cap mala idea que anés a Sálvame, ara que té alguns assumptes familiars sucosos per explicar a la tele. Malauradament, ha optat pel camí més inesperat: opinar sobre política.

La diferència entre aquest mosso i una altra famosa de revista com ell (Belén Esteban, per exemple) és exclusivament que els pares de Felip VI van ser nomenats reis d'Espanya. Potser, si la cosa es votés, el jove monarca hauria d'agafar els trastos i enfilar el camí de l'exili per deixar el tron a la "princesa del pueblo".

A mi Felip VI i tots els seus companys de la premsa rosa em semblen divertidíssims. Són grans professionals de la indústria de l'espectacle i, a més, ens mostres un luxe inabastable per la gent normal com jo. Només els demano que no es fiquin en política.
Comentaris

envia el comentari