Breu llista de persones

"... d'això... Ramon Cotarelo no és bisbe, no?"

Breu llista de persones a Catalunya que en aquests moments estan amb els dits creuats, contenint la respiració i posant espelmes perquè la CUP decideixi definitivament dir no a la investidura d'Artur Mas i hi hagi unes noves eleccions al març on estan convençuts que l'independentisme, pres pel desànim, perdrà la majoria absoluta:

Albert Rivera, líder de Ciutadans. Xavier Garcia Albiol, líder del PP català. Miquel Iceta, líder del PSC. Qui sigui el líder de CSQP. Josep Antoni Duran Lleida, líder d'UDC. Javier Godó, conde de Godó i editor de La Vanguardia. Antonio Asensio, president del Grup Zeta. Isidre Fainé, president del grup La Caixa. Josep Oliu, president del Banc Sabadell. Josep Creuheras, president del grup Planeta, (propietari d'A3TV, la Sexta i el diari la Razón). Joaquim Gay de Montellà, president de Foment del Treball. Antoni Brufau, president de Repsol. Emilio Cuatrecasas, lobbista de capçalera de la casta en fraternal competència amb Miquel Roca. Salvador Alemany, president d'Abertis. Carme Chacon, exministra de Defensa i bona coneixedora del mercat immobiliari a la República Dominicana. Tinent general Ricardo Álvarez Espejo, màxim representant militar al nostre país (Capitania General de Cataluña). José María Romero de Tejada, fiscal en cap de Catalunya. Josep Ramon Bosch, expresident de Societat Civil Catalana i càlida veu en off de diversos vídeos de propaganda nazi.

Breu llista de polítics, grans empresaris, banquers, militars i bisbes de l'estat espanyol que resen perquè la CUP investeixi Mas, es formi Govern i la desconnexió es comenci a executar:

... d'això... Ramon Cotarelo no és bisbe, no?
Comentaris

envia el comentari