Tetes i culs (i polles. I tot molt gran)

"Elles han de dominar el món perquè se'n riuen, de les mides. Perquè no necessiten lideratges testiculars"

Llepar uns peus. Passar la llengua suaument però amb energia entre els dits dels peus d'una dona. Llepar-li els turmells amb tanta devoció que se senti una imatge de Santa Teresa. No sé si ho heu provat però feu-ho i us sorprendrà com reaccionen les dones.

Estem massa acostumats als grans gestos. Als lideratges afectats de gegantisme. A l'excés d'importantfília. A fixar-nos en les tetes, els culs, els grans fal·lus. Tot com més gran millor. I així va el món. Afectat d'aquesta mirada masculina sobre la realitat. Els homes volem una gran polla. I no és ni per tenir-la, a vegades. Simplement volem saber que hi és i li atorguem poder. La plantem a la plaça de les Glòries i la il·luminem totes les nits. L'hi donem a l'alcalde de la nostra ciutat. Una llarga polla daurada i amb cenefes. Mirem les tetes grosses i admirem escots que, sense sostens, són bosses de pell mal acabades i de forma desdibuixada. Però obviem això i n'admirem la mida. Ho fem amb tot.

Míssils ben grossos, pistoles ben potents i la sensació de poder de la penetració. Aquell acte salvatge i autoritari d'alliberament. Les dones en saben molt més, de gaudir de les coses. D'una carícia al genoll en una conversa casual amb un amic. D'una mà que n'agafa una altra en un moment inesperat. D'uns dits apartant uns cabells o d'una mirada mantinguda en el temps tres segons més del normal. Sense músculs atrofiats o enormes polles clavades als texans. Amb la subtilitat dels gestos més mínims.

Elles han de governar el món perquè no aspiren a tenir un gran pal per clavar-lo als altres. Han de dominar el món per com follen. Perquè follen amb el cap i amb la pell i la boca. Perquè estimen tan fort que necessiten poques coses. Una carícia. Acaroneu la vostra dona. Passeu-li la mà pels cabells. Pel coll. Beseu-li els peus. Mireu-la en silenci. Veureu quina intensitat.

Elles han de dominar el món perquè se'n riuen, de les mides. Perquè no necessiten lideratges testiculars. Perquè entenen els gestos més subtils. Nosaltres seguirem fixant-nos en les tetes i els culs grans i posant polles gegants al carrer.
Comentaris

envia el comentari