Voteu Sí, fills de puta

"No tinc res més a dir-vos en aquesta hora tan decisiva. Només que sigueu uns fills de puta. Els fills de puta que creuen que som"

Sí. Fills de puta. Ens han dit això. I ens han dit nazis, traïdors, titelles de la burgesia, insolidaris, "paletos", "pueblerinos", retrògrades, nord-coreans, feixistes, cabrons, imbècils i tribals. Ens han dit tot això i molt més, adornat sempre amb allò de que som uns adoctrinats. Fixa't tu. Adoctrinats per TV3 però curiosament immunes a totes les teles espanyoles que des dels anys 90 ens bombardegen amb tertúlies d'un sol color.

Bé, siguem fills de puta. Però siguem-ho amb tota la convicció necessària. Anem a votar com els fills de puta que saben que som. Com veritables fills de puta convençuts que com més fills de puta siguem millor estarem fent les coses.

Aneu al col·legi electoral i pregunteu "on són les paperetes dels fills de puta?". També podeu preguntar per les paperetes dels nazis, són totes les mateixes. Voteu orgullosos, no us n'avergonyiu pas. Voteu amb l'orgull de qui es pixa a la cara dels banquers que volen globalitzar el món però excloure'n Catalunya. Voteu amb l'honor dels qui han cabrejat tots els directors de diaris espanyols i més de la meitat dels catalans. Amb el coratge dels que s'han deixat dir fills de puta fins la sacietat per gent que, entre altres coses, cobra milions d'euros d'empreses privades mentre li paguem un sou vitalici com a ex president.

Sigueu fills de puta per un cop a la vida i no us n'amagueu. Si molestar els bancs que desnonen, els militars colpistes, els ministres que venen armes a l'Àfrica o els responsables del GAL és ser un fill de puta, benvingut sigui. Sigueu fills de puta amb el cap ben alt perquè és un honor ser considerat un fill de puta per tots ells.

Ens hem passat anys (tants com en tinc) explicant perquè som com som. Disculpant-nos. Suplicant que ens perdonin i amagant-nos perquè no ens diguin fills de puta. De genolls per evitar que ens tinguin mania. Canviant d'idioma i de costums, no sigui cas que pensin que som uns fills de puta. Doncs mira, ha arribat el moment de ser uns fills de puta "por todo lo alto", que diria un castellà.

Només tinc aquest consell. Fixeu-vos que poca cosa que sóc. No tinc res més a dir-vos en aquesta hora tan decisiva. Només que sigueu uns fills de puta. Els fills de puta que creuen que som.
Comentaris

envia el comentari