Sóc un d'ells

"Em crida poderosament l'atenció és que en una situació tan límit per a ells -estem a fregar de la majoria en vots- continuïn amb la mateixa estratègia dels últims quatre anys"

Van començar la precampanya dient-nos tramposos perquè ho volíem comptar en escons en comptes de vots. Fixeu-vos, però, que aquest tema ja quasi no el treuen, perquè les enquestes han començat a dir que estem molt i molt a prop de la majoria en vots. I esclar, ara se n'adonen que tota l'operació "volem comptar vots, no escons" pot estar a punt de convertir-se en un autogol antològic.

Toca treure un altre tema, doncs, i com que sembla que enviar la guàrdia civil a escorcollar seus en prime time tampoc no els ha funcionat, ara s'aferren a la cosa de l'expulsió de Catalunya de la UE. Bé, de la UE no, de tot arreu ens expulsaran. Del planeta també. L'apocalipsi. Fins i tot hi ha diaris que es pregunten en portada si en la Catalunya independent hi haurà trens i avions. Literal. Ja t'ho dic jo: no, no n'hi haurà, perquè quan estàs flotant per les galàxies els trens no et serveixen de res, i els avions no aguanten una pressió atmosfèrica tan alta. O sigui que res, ni trens ni avions.

Sincerament, no tinc ni idea de si aquest tipus d'amenaces ridícules fan canviar el vot d'algú. Potser sí, no ho descarto, hi ha gent per a tot. El que sí que em crida poderosament l'atenció és que en una situació tan límit per a ells (estem a fregar de la majoria en vots, insisteixo) continuïn amb la mateixa estratègia dels últims quatre anys. La que ens ha anat tan bé per fer cada dia més independentistes. La que també ha servit per construir la llista de candidats més multitudinària de la història: més de 100.000 homes i dones optant simbòlicament a ocupar un escó del parlament per proclamar la independència. Sóc un d'ells i, guanyem o perdem, n'estic molt orgullós.
Comentaris

envia el comentari