TV3 derrota la Guàrdia Civil

"Els homes de verd són ombres patètiques i petites destinades -el todo por la patria inclou el ridícul?- a sembrar la discòrdia entre els independentistes amb xafarderies de sofà de Sálvame"

Jo crec que no calia, però la Guàrdia Civil ha invertit mesos d’esforços, micròfons, punxades i filtracions per deixar demostrat, clar i castellà, que TV3 té un funcionament completament professional i que això és perceptible fins a l’última tertúlia. L’espionatge polític de la policia emblemàtica del nacionalisme espanyol deixa clar que la televisió publica catalana és del tot invulnerable a les pressions, encara que vagin a càrrec d’algú com David Madí, a qui ells mateixos col·loquen a la cúpula integrada de l’independentisme català. No només això, segons es desprèn de la conversa filtrada, fins i tot el propi Puigdemont considera impossible alterar una decisió de TV3. Res a veure amb les tertúlies de Madrid, on fa temps que el quilo de tertulià se subhasta per sota la taula. Allà ja no es tracta només governs i partits. Les empreses de l’Ibex, per exemple, compren i col·loquen, directament, els tertulians que els interessen

 

És més, tants esforços clandestins de la Guàrdia Civil honoren la posició de Pilar Rahola, a qui se li podran discutir moltes coses, però no pas la brillantor en l’ofici de tertuliana, ni el compromís amb aquest país. I a Vicent Sanchis, el director que ha col·locat TV3 com a líder indiscutible durant 39 mesos consecutius, avergonyint els canals de Madrid a partir de la professionalitat i la qualitat del canal públic. Com també deixen en bon lloc a David Madí, que es limita a escoltar algú legítimament emprenyat. En fi, els homes de verd són ombres patètiques i petites destinades -el todo por la patria inclou el ridícul?- a sembrar la discòrdia entre els independentistes amb xafarderies de sofà de Sálvame, la televisió que -vista la seva activitat- deuen preferir les tardes de permís.

 

Després d’això, l’unionisme no pot fer altra cosa que reconèixer el nivell de TV3, l’única televisió que ha demostrat absoluta independència del poder polític. Ei, amb el segell de la Guàrdia Civil.

Comentaris

  JOSEP EL AVI DE CARDEDEU...TV-3 CON FA JA EL 9 NOU DE GRANOLLERS , TINDRIEN QUE AJUDAR A BARS ,, CAFETERIAS Y RESTAURANTS A SOTIR DE ESTE MAL PAS QUE DIGUIN QUE OFEREIXEN BALLA DIGUIN ESTAN EN MARXA NO PARAN LAS COCINAS 05/11/2020 8:36 pm
  JO Animaria a TV-3 A FER UN PROGRAMA De suport als PROPIETARIS DE BARS M RESTAURANTS i CAFETERIAS .. Els portesin algun programa cada dia unos 5 o 6 LOS Entrevistaran parlesin QUE FAN DE MENJAR PER QUE SE EMPORTI LA GENT .. Digo esto per que EL DIARI EL 9 NOU DE GRANOLLERS als ajuda deja publiquin anuncios gratis PER QUE DIGAN QUE OFEREIXEN A LA GENT DE MENJAR PER EMPORTAR ANUNCIS GRATIS MENTRES ESTEN CERRADOS TANCATS
  Gonzalo 05/11/2020 8:55 pm
  Los hombres de verde, os pusieron la cabeza bien morada. A ostias. Como debe de ser. Lo que os mereceis. laZis de mierda.
  Ramon 05/11/2020 9:16 pm
  De les converses no es desprèn això que dius. I ho saps. De les converses es desprèn que TV3 és la televisió del tripartit i que Sanchís n'està a les ordres suposo que per no perdre el sou (a més, la seva figura con director de palla també ja li serveix als sicaris d'Espanya, del 155, del tripartit, com "argument" per defensar que allà hi mana el nacionalisme català quan és just el diametralment oposat). TV3 amb 3 de tripartit s'assembla a la televisió de la satrapia bolivariana. No
  Luisnomeacuerdo 06/11/2020 12:10 am
  Juass juasssssssss juasssssssss el salvador de mierdatv3 y telerahola, quiere sus migajas en los bodrios que emiten que siempre es el mismo rollo de los lazinazis, presis pulitic, indapadanchia y demas tonterias para derretir el cerebro de los grocñordos, ani tirando el dinero a espuertas y dicen que no pueden pagar a los mir.
  Ep 06/11/2020 12:59 am
  En Sergi Sol existeix. I no està pas quiet. Tots sabem que cal unitat i malauradament tenim molta gent amb padrins que fa altra cosa. Tots els mitjans esteu fent caldo d'allò que ofereix El Estado. Balleu al seu ritme. Si no canvieu, l'adjectiu que us escau és col·laboracionistes, el de les cúpules actuals dels partits a l'abast d'El Estado.
  Àngel Drach 06/11/2020 2:05 am
  Oh!, els trolls!. Tots votats negativament!
  La mierda mierda se queda 06/11/2020 6:59 am
  Y sigue apestando aunque se intente cubrir de flores. Ya esta bien de tomaduras de pelo, Sr. Cot.
  Vlad 06/11/2020 8:48 am
  Tot plegat fot molt de fàstic. El presentador casat amb un peix gros d'ERC, la tertuliana parlant per boca dels seus i, a sobre, de la gravació, traient la conclusió aquesta que TV3 és independent. De què? Segueix essent el mateix problema. El garrulisme il·lustrat que domina el país. La niciesa i la manca d'escrúpols.
  Ramon 06/11/2020 9:03 am
  Ja posats a mentir al servei el tripartit, ara podríeu penjar una notícia dient que les cintes també "demostren" que Junqueras i Rovira realment van escriure ells "llur" llibre.
  Sembla que Cot no veu TV3 06/11/2020 12:36 pm
  Perquè si "Tot es mou", "Faqs" o "Mes-324" et semblessin imparcials, professionals i victòries de TV3 sobre qualsevol cosa, donaries molta però que molta pena, sobretot com a periodista.
  odisea 06/11/2020 1:05 pm
  No naci en Catalunya aunque vivi mucho tiempo alli desde el 2010 vivo en Asia Pacifico,y recuerdo que mi tele favorita fue TV3,hay pocas mejores,y si vuelvo.seguire con TV3.
  Cot envoltat 06/11/2020 8:02 pm
  el senyor Cot, de tanta subvenció com l'enVOLTAS, ja ha fet seves les consignes, directrices, ordres i slogans que li arriben de qualsevol despatx de merda del poder. I ara, em pregunto, per que deu defensar a l'antic home de la operació reformista a València, biograf i camalic de'n Prenafeta, antic convergent de pedra picada i ara renascut com a erqui Solejat? En comptes de El Mon, aquest digital no s'hauria de dir Granma o encara millor, Arriba? Quin pais ens espera amb aquests mitjans!
  Traca 06/11/2020 9:44 pm
  Debe ser complicado levantar periódicamente los ánimos de una parroquia sin pasado presente ni futuro para que sigan consumiendo tu producto. Tiene su mérito

Nou comentari