Què votarien els superherois?

"En temps que tot dibuixa una distopia, admeto que em tenia intrigat quin vot farien els superherois més coneguts"

S’ha d’admetre que aquestes eleccions són avorrides. I no ho haurien de ser, ni de bon tros, perquè Déu n’hi do el que s’hi juga. En primer terme, decidir qui ha de més o menys dirigir la proximitat de la gestió política de la pandèmia. I paral·lelament, reblar el clau que hi ha un procés polític en marxa tossut i persistent. Vaja, que aquestes eleccions no són qualsevol cosa.

Per això, en temps que tot dibuixa una distopia, admeto que em tenia intrigat quin vot farien els superherois més coneguts. Així, que quan un té dubtes ha de preguntar a qui en sap. Twitter va fer la seva màgia i va obrir un intens debat a base de respostes de @CapitanUrias, @marcpastor, @orioljara @DoctorMoriarty @Manugonzalez @NandoPerez @PostureigLleida @fdelclos @tcabrera @jnalavedra @tominballeste o @narcislupon. Un col·loqui virtual que desgrana i desxifra una veritat contundent. Cadascú no només vota el que vol sinó que interpreta els superherois, i els seus valors, de manera diametralment oposada.

A grans trets, en l’únic que més o menys coincidien els experts és que Superman és de dretes. I la resta, també. Llevat interpretacions estranyíssimes com ara que Wonder Woman per uns era d’un partit i per un altre, a una formació oposada a l’altra. Però si una cosa tothom coincidia és que anaven a votar -fins i tot en blanc- tots menys la Vídua Negra que un la situava com a paradigma de l’anarquia. Tots, doncs, a votar i això que tenen superpoders. Per això, si l’únic poder que resta a les mans no s’aprofita, per petit que sigui, ja podem cridar ous a vendre.

Comentaris

  Los super-héroes son muy cumplidores de la ley 14/02/2021 4:37 pm
  Por eso Puigdemont sería Magneto, el Joker o el Duende Verde.
  L'1-O no vau votar, indepes 14/02/2021 4:09 pm
  Votar no consisteix a introduir dins d'un tupper xinès una papereta, sense sobre, que impresa en la seva impressora casolana, sense síndics electorals, sense cens, amb propaganda de partit en els centres d'elecció, sense vocals contraris a la secessió i tu mateix comptant dels vots.
  Les superheroines votarien a la Mare, a la filla i a l'Esperit Santa 14/02/2021 3:16 pm
  Els superherois per molt que salvin a la humanitat, no he vist a cap que canvi el sistema caníbal financer.
  Escolteu, després penseu i per últim decidiu. 14/02/2021 3:00 pm
  Els superherois votarien enderrocar el règim del 78 i implantar una democràcia participativa. Aquesta democràcia parlamentària ens condueix a massa privilegis per els de les poltrones que s'agafen a la Constitució com nado al mugró de sa mare.El poble heroi serà aquell que digui prou. Mentre, tots som anyells de la propaganda conservadora.
  Per què han de votar els super-herois? 14/02/2021 2:21 pm
  Ells reparteixen justícia a la seva bola (l'hiper-super-meaga milionari Batman, Spiderman ...) i no necessiten ningú més que per mantenir la seva identitat secreta (els que la tenen).
  Narcís 14/02/2021 12:41 pm
  El que tenim davant és el Dr. Mort o mentida, mal i sang . . . qui pot viure dessota estat basat en la depravació/ corrupció , sia econòmica, sia legal, sia històrica, sia . . . . . . . seria inacabable ! PD : i, per si no fos prou, ens odia, no ens deixa anar i ens obliga a ser amb ell !
  Phil Coulson 14/02/2021 11:23 am
  Hulk a la CUP (a destrossar-ho tot), el Capità Amèrica a ERC (cal posar una mica d'ordre), Iron Man a JxC (ara sí, ara no), Visió al PNC (és una espècie d'il·lusió sense contingut), Thor al PDECAT (orgull convergent) i Loki al PSC (a la primera de canvi, te l'enginyo pel darrera)
  Pep 14/02/2021 11:07 am
  I en Pingú?
  Observador 14/02/2021 6:14 am
  No s'hi juga absolutam0enrt res en aquestes eleccions.. Guanyarà qui Madrid vulgui que guanyi. Com?. Ja en tenim mostres: Si guanya un altre l'inabiliten i llestos.
  Observador 14/02/2021 6:14 am
  No s'hi juga absolutam0enrt res en aquestes eleccions.. Guanyarà qui Madrid vulgui que guanyi. Com?. Ja en tenim mostres: Si guanya un altre l'inabiliten i llestos.
  Josep Montmany 14/02/2021 12:21 am
  A Catalunya tots els catalans que votem, només per això, ja som superherois.

Nou comentari