Impunitat perpètua

"Aquesta és l'essència del sistema. Robar i matar forma part dels mètodes de perpetuació del poder de les elits madrilenyes"

Doncs ja estem al cap del carrer. No és que fos cap secret, però aquesta setmana ha quedat confirmat, públicament, que Felipe González és el màxim responsable del terrorisme d’Estat dels anys vuitanta, amb tortures sistemàtiques, corrupció generalitzada en la utilització de fons reservats i un total de 27 persones assassinades. Els informes de la CIA són inequívocs i deixen clar el nivell d’impunitat -i el cinisme extrem- de Felipe González, un personatge sinistre.

També aquests dies ha quedat claríssim que Joan Carles de Borbó tenia i té reconegut el privilegi de comissionar i delinquir tant com li hagi donat la gana i que la voluntat dels partits del règim -PSOE, Vox i PP- és que la seva impunitat sigui perpètua. La Mesa del Congrés ha rebutjat, per sisena vegada consecutiva, que s’investigui la conducta desvergonyida del cap de l’Estat que va designar Franco.

Aquesta és l’essència del sistema. Robar i matar forma part dels mètodes de perpetuació del poder de les elits madrilenyes i, evidentment, no seran les seves institucions les que els posaran en qüestió. Les represàlies i la presó són per als dissidents, especialment si són independentistes. Res a fer, res a negociar.

Nou comentari