Finalment el TSJC ha convocat el 14-F. Té els seus motius i també són bons. Al capdavall, és qui mana. És com queixar-nos al gestor del que ens diuen a Hisenda. Qui mana és l’Agència Tributària, el gestor mira de ser un sedàs amable de l’arbitrarietat de l’administració. 

Aquesta eterna campanya electoral, que va començar el 27 d’Octubre de 2017, té números per acabar si fa o no com sempre. Votin els que votin. La guerra civil indy haurà d’acabar com sempre acaba amb un armistici, no pas amb un acord de pau. Què passaria si després de tot el desgast, la mala llet, la impostura, la xerrameca i l’escassa resposta a la repressió han de tornar a pactar els partits independentistes? 

Potser no s’entenen i anem a unes segones eleccions. I sant Tornem-hi. Perquè quan despertin de l’atzucac, de l’estaborniment col·lectiu que el sobiranisme porta des del 3 d’octubre, quan els vídeos de l’1-O serveixin per aplicar intel·ligència i bel·ligerància i no pas compassió i plorera, el monstre continuarà allà. De fet, els dos monstres continuaran allà: els irreductibles votants indepes i un Estat disposat a fer del que és, un Estat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pols de la terra a gener 30, 2021 | 21:47
    Pols de la terra gener 30, 2021 | 21:47
    No ens equivoquem, un estat fa d'estat si, però no tots els estats son com l'estat castellà. Suíssa es un estat amb quatre idiomes i no té res a veure amb l'estat castellà. La dita Espanya és una pantomima per disfressar l'absolutisme castellà. Els borbons van aniquilar la nació catalana per decret i així anem reclamant que ens tornin els nostres drets de poble i lliure.
    125
    Icona de dislike al comentari de: Pols de la terra a gener 30, 2021 | 21:47 1
    Respon
    • Icona del comentari de: Prostitcio i genocidi, gracies al Sole Tura i Roca el juñeñt a gener 31, 2021 | 08:03
      Prostitcio i genocidi, gracies al Sole Tura i Roca el juñeñt gener 31, 2021 | 08:03
      Els borbons, franco i la prostitucio del 78 al implantar por sus cojones un IDIOMA COMU, el imposat pel pederasta Franco per les arm3si els seus mestisos Sole Tura i Roca Juñent. Genocidi constitucional, 80 anys de franqiuisme Roca junyent
    • Icona del comentari de: A pols de la terra a gener 31, 2021 | 13:13
      A pols de la terra gener 31, 2021 | 13:13
      Felip V de Castella i IV d'Aragó sabia sobradament de la separació de poders entre els dos regnes, així, la diferent nomenclatura com a rei de dos reialmes es la prova fefaent d'un estat d'estats dintre la mal-dita Espanya "grande i libre" (libre de què?). Per dret de conquesta, va menysprear el títol de rei català com a repressió a tot un `poble, convertint-lo en una colònia de Castella despullant-la de tot poder i identitat. Si som colònia de la metròpoli castellana i a les proves m'acullo.
  2. Icona del comentari de: Tot quedarà igual o pitjor a gener 31, 2021 | 11:07
    Tot quedarà igual o pitjor gener 31, 2021 | 11:07
    Demòcrates o republicans EEUU & PP o PSOE, el bipartidisme per aguantar l'oligarquia del 78 fonamentada amb les estructures d'estat del Movimiento Nacional. La democràcia que tenia que servir per canviar-ho tot ha estat un nyap on el poble no hi pinta res davant els poders fàctics del Capital, Justícia i Cap d'Estat Militar.
  3. Icona del comentari de: Narcís a gener 31, 2021 | 11:51
    Narcís gener 31, 2021 | 11:51
    No fumem .. què n' és aquesta generalització o ' un Estat disposat a fer del que és , un Estat ' , quan aquest estat mai per mai ha actuat d' ídem que sí de botxí d' allò més dels catalans , ço és : si més no , d' ençà del 77/78 sa única missió fou sempre malparlar de Catalunya així com intentar de fotre-la com més millor . . . . . això ho fa un Estat ? PD : personalment trobo de nassos siguin el 14 F .. com més aviat millor materialitzem altre cop ser majoria, majoria independentista ( així mateix, si volen homologar aquest estat amb sa nació o nació aliena a la nostra , ho facin i .. desapareguin de la nostra o PPCC ! ) !
  4. Icona del comentari de: lluis c. a gener 31, 2021 | 14:00
    lluis c. gener 31, 2021 | 14:00
    Voldrá dir un estat extractiu ,centralista,amb nolstalgia colonialista,insegrur d´ell mateix i en mans de una elit economica i social consevadora molt egoista, arrelada fa molts anys per no dir segles ,movent els fils de tot sense cap etica, un estat lamentable perdedor i vengatiu , pues si es axí ,si ,disposat afer el que fa un estat de aquesta calaña pudent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa