Vergonyantment, camuflats rere una crisi on la gent emmalalteix i les empreses moren, els Borbons intenten sobreviure prenent-nos el pèl una vegada més. Un comunicat que insulta la intel·ligència dels majors de set anys intenta donar per tancada, com sempre per la porta del darrere, qualsevol investigació sobre la immensa fortuna que ha reunit la família Borbó a base de comissions i favors. Cada generació ens ha robat, cada generació ens ha pres per imbècils.

Aquesta crisi sanitària passarà. Però ens quedarà una societat exhausta, amb uns nivells d’atur desconeguts i un estat insolvent intel·lectualment i econòmicament que ja fa un parell de dies que només ens ensenya uniformes militars. No escolten els científics, no escolten el Govern català i tampoc no escoltaran els damnificats per les seves decisions. I és sobre aquest paisatge desolat que pretén imposar-se, com sempre, la família comissionista que és la clau de volta de tot un sistema de mentida i opressió.

El coronavirus ha deixat al descobert el sistema depredador i inepte que ens ordena i mana. Però aquesta vegada l’esquerda serà massa gran per aguantar un edifici corcat i envellit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa