El líder de l’oposició espanyola ha dit, formalment, des del faristol del Congrés, que el govern de Pedro Sánchez “ha abandonat un nen de cinc anys mentre els seus socis separatistes diuen que se l’ha d’apedregar“. Ha estat -de moment- el punt més alt de l’erupció de mentides que vomita el sistema polític i mediàtic madrileny contra la societat catalana cada vegada que en té alguna oportunitat. Una família monolingüe castellana, amb la col·laboració del sistema judicial espanyol, imposa als professors i a tots els altres alumnes un canvi de llengua i, paradoxalment, això els converteix en víctimes d’una agressió equivalent al terror antisemita i l’apartheid sudafricà. A un vell professor de 73 anys, jubilat i amb temps lliure, se li escalfa el compte de Twitter i això el converteix, màgicament, en “els socis separatistes” del PSOE. No hi fa res que hagi reconegut l’error personal, sobre aquell tuit es construirà un relat que s’empassarà, acríticament, bona part de l’opinió pública espanyola.

El procediment sempre és el mateix. Després d’engreixar la mentida i deixar-la fixada en articles i tertúlies arriba el candidat a mascle alfa del nacionalisme espanyol i diu “coño“, si pot ser des del Congrés dels Diputats. I aquest “coño“, tan esperat, és el senyal als diputats visigòtics perquè comencin a udolar i ovacionar, dempeus, rabiant i exigint un nou “a por ellos“. “Coño” va manar Tejero i “coño” ha cridat Casado.

Però el més característic d’aquesta política vandàlica no ve dels qui la practiquen, sinó dels qui la consenteixen. L’esquerra espanyola els diu exagerats, no pas mentiders. Perquè el que els molesta és el “coño“, no pas la mentida. I a Catalunya tots sabem que aquesta és la clau.

Comentaris

  Anònim Desembre 15, 2021 | 21:23
  Coño con borbònica i els seus actes genocides
  Torquemada Desembre 16, 2021 | 08:03
  y mientras tanto , la empresa ERC, blanqueando al PSOE/podemitas , esta empresa , ERC, ha ganado , sus poltronas, sueldos, están asegurados, gracias también al apoyo del sottogoverno, trepas, jetas, poltroneros de pro, con su cartel permanente en el pecho "zi wanna amado monclovita " . tenemos el país que nos merecemos , la empresa ERC ha ganado. Catalunya ha retrocedido al 1939.
   Ferran Desembre 16, 2021 | 10:14
   No puedo estar más de acuerdo.¡¡¡
  Gonzalo Desembre 16, 2021 | 08:29
  Cojones cojones conjones
   Anònim Desembre 16, 2021 | 14:12
   La convivència a Catalunya ha millorat sense el PP, ho diu el director general de la policia
  Gonzalo Desembre 16, 2021 | 08:29
  Bien tocayo. Tenemos como españoles el derecho de arrearos bien duro a la cabeza cada vez que nos salga por los cojones derecho e izquierdo. Aunque eso no es un derecho ni un izquierdo. Es un chute español.
   Ferran Desembre 16, 2021 | 10:16
   Reo del departamento de proctología...
  Pere LLimonera i Citronell Desembre 16, 2021 | 08:32
  Es diu cony, tros de ase
   Pedro Cantalapiedra Canto - Cascajo Desembre 16, 2021 | 08:52
   Encara hi ets ? PD : vinga a picar pedra !
  Narcís Desembre 16, 2021 | 08:50
  De quan ençà tot el que llancen defora no són mentides, enganys, falsedats, fal·làcies . . infàmies, difamacions . . injúries, calúmnies . . i tots mena d' immoralitats i misèries a quina pitjor àdhuc crims, tot plegat, allò que exclusivament són ells .. contra Catalunya, contra persona catalana, contra el que sigui en català ? PD : de xurma curta de gambals, ignorant, desvergonyida, descarada i cínica .. què pot esperar la nació catalana, el poble català, quan, damunt, tenen la covardia/ prepotència, l' ànim vessador de sang i les armes ? Nota : verament, Déu ha d' existir .. si aquests tipus no paguen en aquest món, en algun altre lloc ho hauran de fer . . tant de mal no els hi pot sortir de franc ! Anotació al marge : i com pot ser possible tant de nouvingut a guanyar-se la vida a ca nostra , verament, emigrant, arribat amb la camisa a l' espatlla ( àdhuc molts nascuts ací ) gràcies a llurs manaies tan espanyols ells .. no tinguin la mínima qualitat moral de l' agraïment, si més no, no anar contra qui els rebé ? Incidència : on n' és allò que diuen tant de llur refranyer ' dónde fueres, haz lo que vieres ' . . quan quelcom tan elemental com la llengua ni tan sols la respecten ?
  Anònim Desembre 16, 2021 | 09:41
  Ese niñato desgraciao del PP ni siquiera se da cuenta de que lo suyo es una huida desesperada hacia adelante.
  JordiP Desembre 16, 2021 | 10:11
  ¿Qué coño ha de pasar en España para que la derecha se civilice un poco? El Casado, frcasando, ha de recòrrer a l'artilleria gruixuda. Ahir va ser "coño". Demà serà "Hijodep.... I d'aquí a demanar "un golpe de timón que reoriente España" falten tres dies. L'ànsia del PP per a frenar l'arreplegada de vots que li està practicant Vox, porta Casado a vomitar mentiders exabruptes i aspres provocacions. Està ensenyant impúdicament l'autèntic rerafons moral, intel·lectual i educatiu de pintxo tabernari i casernari, alegre señorito matriculat de tercer any de segon curs de dret, que reina al bar de la facultat i organitza festes i bacanals pagats pels altres. No recordo als anals de l'abrupte parlament de la II República animalades tant bèsties i allunyades de la veritat, carregades de mala fe, com las vomitades pel perla aquest. I encara hi haurà qui el voti? Malauradament, sí: té l'ajut dels media espanyols, ben engrassats per l'estus quo de la capital. Malament. Pobra Espanya. Racomano "Un poble traït", de Paul Preston.
  Aquests nacionalistes espanyols: Desembre 16, 2021 | 10:14
  Fan fàstic!
   Luisnomeacuerdo Desembre 16, 2021 | 12:44
   Eres malo malo malo, más malo no puedes ser!
    Anònim Desembre 16, 2021 | 14:13
    https://elmon.cat/politica/el-cnp-al-pp-la-convivencia-a-catalunya-ha-millorat-sense-vostes-341987/
  Uyuyui Desembre 16, 2021 | 12:55
  No digáis que no ...yo soy catalán y cada día veo el odio y el desprecio que se hace en las panfletos separatistas de los castellano-hablantes... No cuela ...
   Anònim Desembre 16, 2021 | 14:14
   Tu no ets català, ets un espanyol que vius a Catalunya punt. https://elmon.cat/politica/el-cnp-al-pp-la-convivencia-a-catalunya-ha-millorat-sense-vostes-341987/
  Groc Desembre 16, 2021 | 12:56
  Cony , els puritans catalans ,acusan a ERC de colaboracionistes. Fan com els faxistes españols ,per guanya quatre vots. La dependencia psicologica la tenen ben aferrada
  Doctor Strangelove Desembre 16, 2021 | 13:24
  A veure per primats la majoria d'independentistes, només cal mirar la fila que fa en Cot. I és veritat que alguns primats d'aquests han amenaçat al nen, i ho fet per les xarxes socials els carallots! És molt fàcil insultar la dreta espanyola, el que passa que per insultar un ha de tenir una mica de "caché", car en cas contrari l'insult passa a ser una lloança. Per a que ho entengueu, que en Cot et digui visigòtic, és com si un home del Neandertal et diu homo sapiens. En fi, el dia que els indepes us mireu al mirall veure la llàstima que feu! Doc.
  COPE TERRORISMO OMELLA Desembre 16, 2021 | 16:22
  Casado el perrito tonto del Generalisimo Herrera del caitan general OMELLA DE FRANCO. COPE terrorismo omella, facista omella
  Tots som Turó del Drac Desembre 16, 2021 | 19:17
  Potser ens hauríem de preocupar menys del que fan o deixen de fer els espanyols perquè, la única cosa que ens interessa del que fan i del que faran, ja la sabem perfectament: el mateix que han fet en els darrers 500 anys per conservar la mamella catalana. Tot l'esforç l'hem de posar en treure'ns de sobre el jou que ens arruïna i ens destrueix com a poble. Tota aquesta merda de que "el PSOE i els Pudents són l'esquerra i a nosaltres ens convé que governin" és el parany tan suat del policia bo i el policia dolent que, de passada, serveix a ERC i part de JUNTS per justificar la rendició, quan no la traïció. ( De la CUP més val no parlar-ne perquè ni ells deuen saber què hi fan a Madrid de tan ximplets que són i tan infiltrats com estan de talps d'ERC)
  MHP Desembre 16, 2021 | 20:39
  Coño amb el Cot, tu si que dius mentides, cada dia, una darrera de l'altre, en aquesta mena de panflet facistoide que vomites cada cia.
  Chin ni Chan Desembre 16, 2021 | 20:59
  Cleo que vamo a ve otlas altelnativas... mientlas la chona flanca de caglalunya che convielte en un elial...jijijiji Glachias cheñol dilectol pol echalnos un cable... jijijii complalemos a plechio de chaldo.. y pagalemos chalarios acooldes al nivel de vida de un coche zapatillas de tailandia... jijijiji We'll be back ;)
  Casado dice coño por el mismo motivo por el que Torra se tiraba pedos Desembre 17, 2021 | 00:10
  Porque les sale de dentro.
  Gerard de sarria Desembre 17, 2021 | 00:23
  Vigileu amb el nacional Criollisme imperant a les esquerres, catalanes.

Nou comentari