UdG: 67 màsters i 27 cursos de postgrau, presencials i online

La Universitat de Girona, arrelada al seu entorn però amb vocació internacional, s'adapta als temps de la Covid

La UdG és una universitat arrelada al seu entorn, a la ciutat de Girona i al país, amb una clara vocació internacional. També és una universitat compromesa amb els valors de la sostenibilitat, la igualtat i l’educació inclusiva.

Aquest curs ofereix 24 màsters oficials i 43 màsters propis, repartits en 7 àmbits: Biologia i Salut, Humanitats, Dret i Economia, Medi Ambient i Química, Tecnologia, Educació i Psicologia i Turisme. La Fundació Universitat de Girona ofereix també 27 cursos de postgrau.

Els màsters et permeten adquirir una formació avançada, i en funció dels teus interessos, ofereix diferents itineraris, segons si vols especialitzar-te o formar-te de manera més multidisciplinària, si vols iniciar-te en la recerca o bé estudiar un màster professionalitzador. Els seus estudis de postgrau tenen caràcter oficial i permeten accedir després al Doctorat. Hi ha dos grans col·lectius als quals poden interessar els nostres màsters: les persones que canvien de feina o que necessiten enfocar el seu futur cap a una altra disciplina, i els estudiants acabats de graduar. La nostra oferta té en compte les necessitats d’aquests dos públics.

Adaptar-se a la Covid

Aquest any la UdG fa un esforç important per adaptar les seves activitats docents i de recerca a les noves mesures requerides a causa del COVID19. La institució, que és sobretot presencial, es preocupa pels estudiants que no puguin accedir a les aules per raons de mobilitat o per confinament forçós, per tal que puguin seguir les clases a partir de diverses plataformes tecnològiques. Alguns dels màsters han optat per una oferta doble, presencial i online. Així mateix, les instal·lacions de la Universitat s’han equipat amb tots els elements necessaris per garantir la seguretat i la salut de la comunitat universitària.

Trobaràs la informació completa a l’apartat de màsters de la web de la UdG, i si no vas poder assistir a la Setmana d’Orientació, podràs recuperar moltes de les sessions a l’àrea de la pàgina que trobaràs clicant aquí.

Nou comentari