El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cursa un grau en educació social i un grau en treball social
  • CA

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, Universitat Ramon Llull, referència d’aquells alumnes i professionals que escullen el compromís amb la societat i la qualitat de vida de les persones i la comunitat, té la missió de servir la societat en la formació de professionals compromesos. La seva especialitat és l’educació social, una professió de caràcter pedagògic, basada en l’acompanyament de les persones en el seu procés de socialització i d’incorporació social.

El treball social és una professió pràctica i una disciplina acadèmica que promou l’exercici dels drets, oportunitats i benestar de les persones, grups i comunitats, facilita la cohesió social i dona suport en els processos de canvi.

Captura de pantalla 2020 03 09 a les 13.28.18

La Facultat Pere Tarrés pot presumir d’un alt percentatge en la taxa d’ocupació dels seus estudiants: un 81,5%. En el cas de Treball Social és del 80%, i per Educació Social és del 82,5%. Dels que no estan treballant, un 10% segueixen estudiant i només un 6% estan aturats.

La Facultat Pere Tarrés també ofereix la possibilitat d’obtenir les dues titulacions en cinc anys i mig. Només cal estudiar els crèdits específics de l’altre grau.

Per a més informació, fes click aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa