L’artista catalana d’èxit que actuarà al festival Sons Solers

Es tracta d’una de les artistes catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat

El festival Sons Solers ja ha fet públic el nom de la primera artista confirmada en l’edició d’enguany. Es tracta de Suu, una de les cantants catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat. Va començar penjant als seus comptes de xarxes socials fragments de les seves cançons fins que va acabar enregistrant en seu primer disc, ‘Natural’.

Es tracta d’una molt bona aposta en els festivals més importants de l’Estat gràcies a la seva naturalitat i un timbre de veu que és molt particular. Suu, que té un gran talent per a la composició, proposa un pop festiu i mestís. Ara arribarà al festival Sons Solers amb el seu segon àlbum, ‘Ventura’, que s’ha publicat aquest 2020 i que ha estat produït per Carlos Sadness.

El Sons Solers ha estat des dels seus inicis un festival diferent a la resta. Se celebra en l’impressionant entorn natural de Finca Mas Solers, i es tracta d’un certamen sense massificacions, en el què es prima la qualitat i es rebutgen les cues i les actuacions solapades.

Es tracta d’un ‘Slow Festival’ que en les quatre darreres edicions ha exhaurit la totalitat de les entrades. De fet, les entrades es poden aconseguir aquí i es mantindran a un preu de 35€ fins a l’anunci del cartell complet.

PER A MÉS INFORMACIÓ: CLICA AQUÍ.

Nou comentari