Pedro Sánchez, plat fort de la campanya del 21-D del PSC a Terrassa

Els socialistes realitzaran un porta a porta a 20 mil llars egarenques
El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez
El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez | ACN

 

Amb la tradicional penjada de cartells, comença aquesta mitjanit la campanya electoral del PSC de Terrassa de cara als comicis autonòmics del proper 21 de desembre. Aquest acte, que tindrà lloc a la seu de l’agrupació Terrassa, serà el primer de tot un seguit de trobades i activitats de campanya. Els socialistes egarencs tenen a les llistes Isabel Sierra, candidata número 32 de la llista del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya 2017, i Lucio Villasol, candidat que ocupa el lloc 61 de la llista.

 

El primer gran acte del partit tindrà lloc l’11 de desembre i consistirà en un míting dels candidats locals Isabel Sierra i Lucio Villasol al CC Montserrat Roig, que rebran el suport de Pere Navarro. El dia 12, el protagonisme serà per MiqueI Iceta que visitarà el Teatre La Sala de Rubí, acompanyat de la presidenta balear, Francina Armengol, i de l’alcaldessa de Rubí, Ana Ma Martínez.


 

L’acte central de campanya del PSC a Terrassa consistirà en un dinar al Recinte Firal el dissabte, 16 de desembre, amb Pedro Sánchez, Miquel Iceta i l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega. Per últim, el darrer acte de campanya tindrà lloc el 19 de desembre al CC Can Boada i tornarà a estar protagonitzat per Isabel Sierra, Lucio Villasol i Alfredo Vega.

 

En paral·lel a aquesta agenda d’actes de campanya, Josep Portero ha volgut destacar l’organització d’un "potent" porta a porta, en què s’esperen fer 20.000 visites ciutadanes, a banda de la presència de parades informatives del PSC a la ciutat i al mercadal.

Comentaris
Valentina
De veritat? Si truquen a casa, sortiran escaldats, tinc 4 coses a dir-los
Fart de fachas
El gran bluf de un socialisme indigne del nom, espero que no vinguin a casa meva perque surtirìan ben apañadets y amb la porta als nasus.
El gran Lucio Villasol, sale ahora en primera fila, siempre moviendo los hilos y especulando , que tenga cuidado que no pague por cosas que mucha gente sabe que ha hecho, nada bueno, menudo , salen las momias junto con PereNavarro.

envia el comentari