El Dia de la Constitució, CUP Terrassa treballa més que mai

Avui continua amb la campanya electoral del 21D

La CUP considera que el "dia de la Constitució" és un dia feiner més. I avui segueix amb la campanya electoral del 21D i prepara els actes a Terrassa que celebrarà la setmana vinent. 

 

La CUP també expressa el seu rebuig a la celebració, avui 6 de desembre, "d’una festivitat que manté una visió idíl·lica de la història de la Transició" que no comparteix. Els cupaires creuen que la Constitució espanyola representa "la imposició d'un ordenament polític i jurídic aliè, que no sols nega l'existència dels Països Catalans i el seu dret a l'autodeterminació, sinó que institucionalitza la monarquia borbònica, el recurs a la violència contra les opcions independentistes (com es va veure perfectament el passat 1 d'octubre amb l'assetjament de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil), alhora que impedeix la consecució d'un model socioeconòmic socialista".


 

"Rebutgem qualsevol tipus de celebració d’aquesta efemèride que tingui lloc a Terrassa. Ja que aquesta ciutat, ahir com avui, rebutja les lleis injustes. En aquest sentit, expressem el nostre rebuig a la celebració a la veïna Rubí d'un acte unionista que fa apologia d'aquesta llei".  
Comentaris
Ni de conya
Aquests no treballen ni per equivocació

envia el comentari