Talls al Camí de Can Sanahuja i Mirador de Montserrat de Viladecavalls

Afectacions a la línia M6 de TGO

Aquest proper cap de setmana es duran a terme les tasques de retirada de les tapes de clavegueram situades a l’eix de les vies com a part de les obres de pavimentació. Per aquest motiu durant el dissabte i el diumenge quedaran tallats al trànsit provisionalment els carrers, però la circulació de la zona estarà garantida.

 

Quan quedi tallat el camí de Can Sanahuja, es realitzarà la circulació en ambdós sentits pel carrer Mirador de Montserrat, i viceversa. El sentit del trànsit quedarà degudament senyalitzat. Recordar que es manté la prohibició d’estacionament als carrers Mirador de Montserrat i Camí de Can Sanahuja fins a la finalització de l’asfaltat d’aquests, prevista pel pròxim 17 d’agost. Així mateix, des del 13 fins al 17 d’agost, ambdós carrers quedaran tallats a la circulació, de manera puntual, durant les tasques d’estesa de l’asfalt.

 

Transport públic i contenidors

 

Arran de les obres de pavimentació dels carrers Mirador de Montserrat i Camí de Can Sanahuja, els dies 13, 14, 16 i 17 d’agost, les parades d’autobús de la línia M6 “Obagues”, “Els Pinets” (de pujada i de baixada) i “L’Era” (sols de pujada) quedaran temporalment anul·lades. La parada final de regulació serà la de “Biblioteca”, on s’estacionarà el bus fins a l’hora de sortida cap a Terrassa.

 

D'altra banda, les zones de contenidors dels carrers Mirador de Montserrat i Camí de Can Sanahuja canviaran la seva ubicació, de manera provisional, mentre durin les obres de pavimentació. En el següent plànol podeu consultar les ubicacions provisionals.  

 

Ubicació dels contenidors
Ubicació dels contenidors | Aj. ViladecavallsComentaris

envia el comentari