Es retiren 200 travesses de ciment llençades al camí del Roure Centenari

ADIF, a petició de l'Ajuntament de Viladecavalls, ha procedit a netejar l'abocament il·legal de l'entorn natural

Les travesses abandonades al camí del Roure Centenari
Les travesses abandonades al camí del Roure Centenari | Aj. Viladecavalls

Aquests mesos d'octubre i novembre s'ha dut a terme la recollida i neteja de quasi 200 travesses de ciment que havien estat abocades a l'entorn natural. L'Ajuntament de Viladecavalls havia detectat que estaven abandonades en un terraplè al voltant del camí del Roure Centenari i comportaven un perill pel seu despreniment. La retirada, que l'ha dut a terme ADIF després de diverses peticions des de l'Ajuntament, s'ha dut a terme amb un camió a la base del terraplè o per les que es trobaven a més alçada, per un vehicle de via.

D'aquesta manera, es dóna per finalitzada la incidència. No obstant, l’Ajuntament afirma que es mantindrà atent perquè "aquests abocaments incontrolats no es tornin a produir, atès que en alguns casos -no en aquest cas concret- la retirada dels residus suposa un cost elevat per a les arques municipals". Per aquest motiu, el govern manifesta que adoptarà "mesures dissuasives perquè les empreses o particulars respectin la normativa de convivència i el nostre entorn natural".

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari