Abordem el problema de l'habitatge a Viladecavalls

Fem Viladecavalls lamenta que el govern encara no ha fet cap pas per redactar el Pla d'Habitatge
Els membres de Fem Viladecavalls
Els membres de Fem Viladecavalls | F.V.

Viladecavalls te necessitats manifestes en matèria d’habitatge i alhora és el quart municipi del Vallès Occidental amb el preu mitjà de lloguer més elevat (692€).

Coneixedors d’aquesta realitat, el març de 2019, des de Fem Viladecavalls vam arremangar-nos i vam signar un acord amb els grups polítics de Junts per Viladecavalls i PSC (al govern) per l'aprovació del pressupost municipal 2019, que incorporava, entre d’altres, una partida de 1.500.000 euros per a l'adquisició d'habitatge i la posterior comercialització com a habitatge de lloguer assequible i una altra partida específica per a l'elaboració d'un estudi de la situació actual de l'habitatge i dels solars buits de Viladecavalls.

Estem al darrer trimestre del 2019 i encara no tenim coneixement que cap d’aquests compromisos i aquestes partides estiguin en marxa, així que des de Fem hem presentat una Moció per a posar de manifest el desinterès per part de Junts i PSC en la matèria i començar a redactar de forma consensuada un Pla d’Habitatge abans d’acabar l’any. Ja que el govern no ho fa, ho haurem de fer entre tots i totes.

Fem Viladecavalls