Va de Música, I Concurs de Creació Musical Jove a Vacarisses

Destinat a grups o solistes, la final tindrà lloc al setembre a Torreblanca I

Va de Música es va crear com un cicle de concerts per fomentar la programació musical a Vacarisses. De fet, una de les actuacions que incloïa, a càrrec del professorat de l’Escola Municipal de Música, encara es manté.

 

Enguany, però, l'Ajuntament de Vacarisses li ha donat la volta i l’ha reconvertit en el I Concurs de Creació Musical Jove a Vacarisses. Destinat a grups o solistes, l'objectiu és incentivar la creació musical i reconèixer la importància d’aquesta habilitat entre el col·lectiu jove.

 

  

El concurs està obert a qualsevol estil i gènere musical, i es tindran en compte l’originalitat i la qualitat de les propostes musicals. Entre totes les opcions participants rebudes fins al 31 d’agost, un jurat especialitzat en seleccionarà tres, que passaran directament a la fase final. Aquesta tindrà lloc el 21 de setembre, a les 20 h, a la Plaça de l’Església de Torreblanca I. Després de l’actuació en directe de les tres opcions finalistes, el públic assistent n’escollirà la guanyadora, que s’endurà un premi de 800 euros, a més de poder participar en un concert promocional a la final de l’edició següent del concurs. Les dues formacions finalistes obtindran 200 euros.

 Comentaris

envia el comentari