Festa de la Vaca Confinada a Vacarisses

A causa de la Covid-19, la Festa de la Vaca, que s'havia de celebrar aquest cap setmana, s'ha ajornat fins a principis d'octubre. Tanmateix, des de l'Ajuntament s'ha volgut preparar un seguit d'activitats des del divendres 22 (festa local) fins al dimarts 26 (Sant Felip Neri). Algunes activitats requereixen la participació ciutadana, com el Concurs de Fotografia: si et vesteixes del segle XVIII i ens envies la imatge, podràs guanyar un val de 100€ per gastar als comerços de Vacarisses.

 

L’altra proposta participativa va adreçada especialment als més menuts, però la pot fer tothom qui vulgui. L'il·lustrador Mister Andreu ha preparat un seguit de dibuixos sobre la festa per pintar-los. Omple'ls de colors i comparteix-los a les xarxes socials amb el hashtag #VacaConfinada. També hi trobaràs una careta de la Vaca per pintar i retallar. Posa-te-la per celebrar la Festa de la Vaca!

 

Com bé sabeu, un dels grans actes de la Festa de la Vaca és la representació de la llegenda. L’equip de la biblioteca municipal El Castell ha preparat la lectura del conte que van adaptar i il·lustrar alumnes de les dues escoles de primària del municipi. I si voleu continuar descobrint la festa, es pot fe amb un Explora Vacarisses especial i dues opcions d’escape room, familiar i jove. Tampoc hi podia faltar l’Entreparcs, la Mostra de Música d'Arrel Tradicional.