Exposició de l'Associació Cultura i Lleure a Vacarisses

Fins al 28 de setembre, a la Biblioteca El Castell, es podrà gaudir d’una mostra dels treballs de l’entitat, de costura, pintura i ceràmica, i restauració

L’Associació Cultura i Lleure de Vacarisses presenta per primera vegada a la Biblioteca El Castell una mostra de tots els seus treballs. El grup de costura, amb Àngels Serrassolsas al capdavant, exposa un vestit de paper amb tots els seus complements; el grup de pintura i ceràmica, una representació de tots els treballs fets pel seu alumnat, mentre que el grup de restauració s’ha atrevit a pujar sofàs, escriptoris i altres tresors.

 

Totes les obres de l’entitat es troben barrejades amb propostes de novel·la, poesia, filosofia, art i guies de turisme per a aquest estiu. I és que l’objectiu és que, a banda de gaudir dels treballs artístics, es puguin aprofitar les vacances per llegir.

 

L’exposició de l’Associació Cultura i Lleure es podrà visitar fins al 28 de setembre. La col·laboració amb la biblioteca ha permès, a més, organitzar un taller de ceràmica, el dimarts 2 de juliol, en el marc de la programació d’activitats d’estiu de l’equipament.