Ullastrell ja té un Punt Verd

La deixalleria oferirà una sortida als veïns que han de desfer-se de residus que no poden ser tractats en els contenidors ordinaris
Inauguració de la deixalleria d'Ullastrell
Inauguració de la deixalleria d'Ullastrell | Aj. Ullastrell

 

Diumenge es va inaugurar el Punt Verd d’Ullastrell amb la presència de l’Alcalde Jaume Puig, el Director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost; l’Alcalde de Matadepera i President del Consorci de Residus del Vallès Occidental, Nil López; i la Regidora de l’Ajuntament de Terrassa, Lluïsa Melgares.

 

Ullastrell era l’únic poble de la comarca sense aquesta infraestructura i ara s'ha pogut fer gràcies a una subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya de 203.000 euros. Aquest nou servei, situat a la Crta BV1203 Km 5, obrirà oficialment les seves portes el pròxim dissabte 23 de novembre a les 10 del matí i servirà per poder gestionar els residus domèstics de les famílies locals que no poden ser dipositades en les fraccions de residus ordinàries.

 

El punt verd romandrà obert els dissabtes de 10.00 a 14.00 h i els dimecres de 16.00 a 20.00 h i els veïns/es tindran descompte en la taxa si certifiquen un ús de 6 vegades en el primer semestre de cada any. Aquest servei a més serà el preludi del canvi de model de recollida de residus que en els propers mesos passarà al model de “Porta a Porta”.

 

Aquest punt verd se suma a una sèrie d’accions en pro del medi ambient que ha anat desenvolupant l’Ajuntament d’Ullastrell en els darrers anys com l’escalfament de tots els edificis municipals amb biomassa, la generació de part de l’electricitat de l’escola via plaques fotovoltaiques o la substitució de bona part de l’enllumenat públic amb equips més eficients.

 

Inauguració del Punt Verd d'Ullastrell
Inauguració del Punt Verd d'Ullastrell | Aj. Ullastrell