Roben el cartell de Municipi per la independència i en demanen un rescat

El regidor Puig parla d'un fet increÏble
Municipi Per La Independència
Municipi Per La Independència | captura

Totes els llaços, cartells i símbols que es posen a Ullastrell vinculats amb la independència i els presos polítics són arrencats, robats i eliminats, encara que en alguns casos s'hagin col·locat per decisio del ple municipal. Aquesta vegada, però, els fets prenen un caire surrealista i són nous, al poble i possiblement a Catalunya. La denúncia l'ha fet a través el Twitter el regidor d'Esquerra Jaume Puig, candidat a alcalde en les properes eleccions municpals. Els unionistes van endur-se el cartell Municipi Per La Independència que estava situat a l'entrada del poble. La sorpresa va arribar amb una trucada a les 12 del migdia on en demanaven un rescat, de 155 euros, a ingressar a l'ONG Sos Racisme

Comentaris
Jois
Gent q.esta sonada i es mig llampada q no té res més q fer q fer mal i sospito q són aspanyols
Bacoretta
Uns botifarreros de tabarnia?.
J.M.
Es que són rucs del cagar!
Borinot
Jois, si tens raò son espanyols, com tu.
Jordi
Hosti. A Tabàrnia, el primer que caldrà fer és posar escoles. Igual no paasem tanta vergonya aliena. De debò un lladre deix el num de telèfon perquè el truquin? No em digueu que no mola.
Llibertat per als esportistes segrestats per les seleccions espanyoles
Els grescatadors dels representants polítics de Catalunya, els segrestadors de llaços grocs, els segrestadors de cartells demanen en tot els casos un rescat, que els paguen i callem.
MARTA
pot ser el sr Puig tindria que pensar k una majoria del 51% no es una majoria aplastant amb les seves consecuencies, x es pensa ell i molta gent que Ullastrell o com la resta de poble tothom es independentista perooooo clar si es fà alguna cosa son "fascistas" "españoles" etcetc, ells poden pintar el k volguin llaços grocs ....la resta, callats i si parles AMEN te hacen la cruz, Aquesta es la seva democracia.
Ramonet
Marta:la seva democràcia és que el poble decideixi.La vostra és que decideixi l'esperit de Franco.
MARTA
RAMONET ARA RESULTA QUE TOT EL QUE NO PENSA COM VOSALTRES SON L ESPERIT FRANCO SIGUIS D ESQUERRA, CENTRE...PER VOSALTRES ES IGUAL.SEMPRE HEU DE TENIR RAÓ I SOU ELS MEEEES DEMOCRATICS

envia el comentari