Queralt Lahoz porta la seva música urbana a Ullastrell

El concert tindrà lloc aquest divendres amb totes les mesures de seguretat

El proper divendres dia 18 de setembre a les 23h, Queralt Lahoz, una de les veus de música urbana més actuals, realitzarà un concert a Ullastrell. L'espectacle serà gratuït i tindrà lloc a la Plaça de l’Ajuntament del municipi.

Jove artista nascuda a Santa Coloma de Gramanet, Lahoz torna als escenaris amb el  seu projecte més personal on barreja la música urbana, hip-hop, soul i trap amb flamenc o copla. El seu primer EP en solitari, “1917” (Say it Loud Records, 2019), va ser presentat en directe el passat 21 de febrer a la Nau de Barcelona. En el disc parla de la història de les dones de la seva familia, principalment la seva àvia, qui per Lahoz “és la seva guia”.

No és la primera vegada que Queralt Lahoz visita Ullastrell. Ja va estar fa 4 anys durant la Festa Major del municipi amb el grup De la Carmela, del que també forma part junt a Dani Felices, guitarrista del grup de Terrassa D’Callaos.

Aquest concert està inclòs dins de la programació cultural de tardor que l’Ajuntament d’Ullastrell ofereix pels propers mesos de setembre, octubre, novembre i desembre. Una programació variada que conté molts dels actes programats per la Festa Major del municipi que va ser cancel·lada recentment davant de la crisi sanitària de la Covid-19. L'alcalde Jaume Puig ha manifestat que “volem seguir gaudint de la cultura, perquè la cultura és segura”. 

Les persones que vulguin assistir al concert han de trucar al 937887262 (9-14h) o escriure un missatge a [email protected] tot indicant el teu nom, contacte i número de persones (màxim 6) que hi assitiran.

El consistori fa una crida a gaudir del concert amb responsabilitat; i, per tant, extremar la precaució pel que fa a l'ús permanent de la mascareta a l'espai públic i el rentat freqüent de mans. En entrar i sortir de cada acte, els assistents s'hauran de rentar les mans amb gel hidroalcohòlic, que facilitarà l'organització. I els seients estaran sempre disposats per garantir la distància de seguretat, que hauran estat assignats amb antelació a través de la reserva prèvia.


Comentaris

envia el comentari