El pressupost d'Ullastrell contempla 640 mil euros en inversions

Les obres de remodelació del camp de futbol i la pista poliesportiva és el gran projecte per a l'any vinent

El proper dimecres 25, en sessió extraordinària, el govern municipal portarà a aprovació el pressupost per a l’exercici 2021. És un pressupost que ascendeix a 2.564.278’60 i està marcat per 3 grans eixos, segons exposa l'equip de govern: "la reactivació econòmica, l’atenció a les persones i en estar el més a prop possible de la cultura i les empreses".

En el primer eix destaca una inversió prevista de 639.605’75€ marcada per les obres de remodelació del Camp de Futbol i la Pista Poliesportiva que s’han d’iniciar durant el 2021. Gràcies a les ajudes de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya es podran realitzar treballs d'arranjaments de aparcaments, parcs infantils o energies renovables. Així mateix, hi ha una inversió prevista a la urbanització de Ca n’Amat la Vall de més de 117.000 euros que implicarà arranjaments al Camí Ral, Parc de la Vall i l’enllaç del carrer Josefa Comellas. També enumerar la inversió en segona fase de la renovació del patí de butaques del casal cultural així com d’elements tècnics.

En el segon eix destacar l’augment en un 70% de les partides destinades a l’atenció a les persones i als serveis socials municipals. El govern manifesta que és "conscient de la situació actual i Ullastrell i el seu veïnat no s’escapa d’aquesta dura crisi econòmica. Per això s’han incrementat en escreix les partides socials". Finalment es destinaran 88.000 euros a activitats culturals, "un sector molt castigat per la pandèmia" i que el govern creu que s’ha d’aportar el granet de sorra des d’Ullastrell per revertir aquesta situació. Destacar que es destinaran 15.000 euros a microcrèdits per a empreses i autònoms, a interès 0 per aquelles persones que ho necessitin.

En el darrer Ple extraordinari celebrat el passat 16 de novembre es va aprovar modificacions de crèdit per a les partides que han estat més esgotades així com per poder portar a terme algunes obres gràcies a l’aixecament de la regla de la despesa. Entre elles l’arranjament del ferm del Carrer Assumpció. Una de les modificacions de crèdit també era per l’arranjament i renovació del parc infantil de la plaça dels infants. El govern lamenta que Junts per Catalunya hi votés en contra.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari