Tres detinguts en uns aldarulls al barri de Sant Llorenç

Agents de la policia municipal denuncien agressions per part d'un grup nombrós de persones mentre que una veïna els acusa de brutalitat i desproporció
plaça de la Font de la Llicona
plaça de la Font de la Llicona | G.E.

 

La matinada de dissabte, cap a les tres, el 112 va rebre diverses trucades de ciutadans per informar que hi havia aldarulls i molt soroll a la plaça de la Font de la Llicona, al barri de Sant Llorenç de Terrassa. Dues dotacions de la Policia Municipal de Terrassa van desplaçar-se fins al lloc. Allà, es van trucar un grup d'unes vint persones. Els agents van realitzar diverses identificacions. Segons informa la Policia Municipal, va ser aleshores quan se'ls va començar a "agredir, amb cops i llançaments d'objectes". Fruit d'això, es va sol·licitar reforços. Van arribar tres dotacions més de la Policia Municipal i dels Mossos. Finalment, tres persones van ser detingudes per un presumpte delicte d'atemptat a l'autoritat.

 

Tanmateix, a les xarxes socials ha començat a córrer una versió diferent del que va passar aquella nit. Una veïna, Ana María Gardín, ha iniciat una campanya a Change.org on explica la seva versió dels fets i on demana signatures per tal que es torni "a reproduir les imatges de brutalitat policial" que descriu. Segons aquest testimoni, la intervenció policial va ser desproporcionada i reclama que s'actuï contra els agents que la van dur a terme.