S'enfonsa el terra i el balcó d'un habitatge a Ca n'Anglada

No hi va haver danys personals però sí que es van precintar dos immobles i es va desallotjar una de les famílies

Diumenge, a les 16 h, una trucada des de la central de Bombers va informar de l'enfonsament d’un balcó d’un habitatge situat al carrer de Sant Damià, amb el carrer de Santa Marta. Va acudir al lloc una unitat policial, on també hi havia tres unitats de Bombers, que van comprovar que s’havia enfonsat el terra del menjador del primer pis, i no només el balcó. Es va desallotjar tant l’habitatge afectat com el del costat, a la mateixa planta.

Des de la central de Policia es va donar avís a l’arquitecte municipal. Els agents van parlar amb el Sergent de Bombers i el titular de l’habitatge, també propietari de l’habitatge del costat, que tenia llogat, i els va informar que no hi havia ningú a l’interior perquè la família es trobava fora. El Sots Inspector de Bombers va realitzar una a primera valoració i va informar que la runa que havia caigut de l’habitatge del 1er 1a s’havia acumulat a la teulada de l’habitatge del costat, el 1er 2a que formava part de la mateixa estructura, i que existia el risc de que el pes de tota la runa acumulada fes cedir la teulada veïna.

L’arquitecte municipal va coincidir amb la valoració de Bombers i, després de desallotjar temporalment a la família resident a l’habitatge afectat, es van precintar els dos habitatges. L’arquitecte municipal també va informar al propietari de l’habitatge enfonsat que havia de retirar la runa acumulada a la teulada de l’habitatge del costat.