Quatre ferits en tres accidents de trànsit a Terrassa

Les topades van tenir lloc aquest dijous i divendres

A les 17.27 h de dijous, va tenir lloc un accident al carrer de Sant Crispí, a l’alçada del carrer del Doctor Aymerich i Gilabertó. Agents de la Policia Municipal van fer tasques de regulació del trànsit fins la retirada dels vehicles i la neteja de la via i el trasllat d’un dels conductors per una ambulància a l’Hospital de Terrassa.

 

Divendres, a les 8.14 h, agents de la Policia Municipal van intervenir en un accident que va tenir lloc a l’avinguda d’Àngel Sallent, a l’alçada del carrer d’Antoni Torrella, en el qual es van veure afectats quatre vehicles. Les conductores de dos dels vehicles implicats van ser traslladades a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa per una ambulància. Els agents van realitzar l’informe tècnic d’accident.

 

Divendres, a les 15.05 h, l’acompanyant que viatjava en un vehicle implicat en un accident a l’aparcament d’un centre comercial, ubicat a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de Navarra, va resultar ferida i va ser trasllada per una ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.