Provoca un accident amb ferits, es nega a bufar i insulta la policia

L'accident va tenir lloc la matinada d'aquest diumenge

La matinada de diumenge, a l’1.07 h, la trucada d’un particular va informar la Policia Municipal de Terrassa d’una col·lisió entre dos vehicles a la carretera d’Olesa, amb el carrer de Calderón de la Barca. Dues unitats policials van acudir al lloc i es va donar avís al SEM.

Els agents van comprovar que es tractava d’un accident per encalç. La passatgera del vehicle del davant va ser atesa pel servei sanitari de l’ambulància, però no va haver de ser traslladada a cap centre mèdic. El conductor del vehicle que havia provocat la col·lisió presentava simptomatologia de trobar-se sota els efectes de l’alcohol, per la qual cosa se li va realitzar la prova d’alcoholèmia estimativa, amb un resultat positiu de 0,64 mg/l.

Un cop traslladat a les dependències policials, el conductor es va negar a fer la prova d’alcoholèmia amb l’etilòmetre evidencial. Va ser detingut per conduir en estat etílic i denunciat també per infracció de les ordenances municipals per insults als agents. El vehicle va quedar immobilitzat.